Litt bekymret over økning

En tråd i 'Mai 2018' startet av Kakkelhøns, 25 Aug 2017.

Endre kallenavn | Kom i gang/Hjelp
 1. Kakkelhøns Glad i forumet Mailykke 2018

  Jeg tok en test 12 dpo (øverst på bildet)
  Neste test er tatt 14 dpo. Begge er tatt på morgenurin.

  Den som er tatt i dag er ca like sterk som den tatt 12 dpo. Burde den ikke være mye sterkere egentlig? Jeg må legge til at jeg var tissetrengt da jeg våknet i dag, det var jeg ikke 12 dpo, om det skulle ha noe å si.
  Noen med erfaringer?

  20170825_064026_crop_597x597.jpg
   
 2. Håpefull☺️ Glad i forumet Mailykke 2018 Augustbarna 2021

  Jeg synes også mine forandrer seg veldig lite fra gang til gang. Testet veldig svakt positivt både mandag og tirsdag, og bittelitt sterkere i går. Foreløpig termin 7. mai. Selvom den prosentvise økningen i hcg skjer raskt i starten er det jo fremdeles snakk om en dobling hver 3. dag, altså en eksponensiell økning. Mengden hormon som skilles ut øker jo ikke så mye fra dag til dag i starten. Si du hadde hcg-nivå på 25 på første test, er den jo ikke høyere enn nærmere 50 på neste. Om tre dager igjen bør den være rundt 100, så 200, osv. 12 og 14 dpo er jo fremdeles tidlig å teste (om du har 28 dagers syklus eller mer), så det er helt sikkert bare at du ikke har kommet så langt i øknina enda! Vil ikke tro det er noe å bekymre seg for. Ta en ny test om en 4-5 dagers tid og se da. :happy: Dessuten har jeg hørt at man ikke kan si noe om mengen hormon som produseres ut i fra testene fordi de kan variere så innmari i styrke uavhengig av hormonkonsentrasjonen i urinen. ;)

  Når det er sagt stresser jeg helt sykt selv! Hadde både ømme bryster og var svimmel og kvalm forrige uke, men denne uken har alle symptomene blitt borte. Er bare trøtt og bittelitt kvalm til tider, pluss mensmurringer da. Blir så redd. Hadde en SA i desember i fjor, og har endelig klart å bli gravid igjen, så jeg orker ikke at det skal gå galt denne gangen også! :(
   
  • Liker Liker x 1
 3. Bonus2+1 Flørter med forumet

  Mine tester er slik som dine på 11 dpo og 13 dpo. Er jo en økning så jeg ville slappet av
   
 4. GunnElise Flørter med forumet

  Jeg synes jo den på dag 14 ser litt sterkere ut jeg!
   
  • Liker Liker x 1
 5. *LykkeLoppa* Glad i forumet Februarlykke 2015

  Er ikke alle som får sterke tester, så lenge du ikke blør så er det ikke vits å teste mer, stresser bare seg selv uten grunn :) positiv er positivt :)
   
  • Liker Liker x 1
 6. Kooki Glad i forumet Mailykke 2018

  G-tester er ikke designet for å måle økning i hcg. Noen produserer sakte, og andre fort. Dersom du er bekymret kan du jo alltids ringe legen [emoji4] Men som Lykkeloppa sier, så lenge du ikke blør så er det ingen grunn til bekymring [emoji4]
   
  • Liker Liker x 1
 7. Kakkelhøns Glad i forumet Mailykke 2018

  Tusen takk for svar jenter:Heartred
   
  • Liker Liker x 1
 8. DenSomVenterPåNoeGodt Flørter med forumet

  Gratulerer så mye! Du har samme termin som meg :) Jeg syns også at test nr. 2 ser litt sterkere ut :) Når det er sagt, får jeg nesten alltid svake streker på disse testene, selv med skyhøy hcg, så nå forholder jeg meg bare til blodprøver. Tester alltid to ganger (ideelt sett med 48 timers mellomrom) for å sjekke at stigningen er som den skal (dobling annenhver dag er perfekt). Mye bedre å forholde seg til konkrete tall enn å gå rundt og lure på konsentrasjonen i urinen eller kvaliteten på testene.
   
  • Liker Liker x 1

Del denne siden