Lettvinte kaker?

Lagar du gelé som på pakken eller bruker du mindre vann? Hvor manga gelé pakker bruker du till en kake? Børjar du med å legg bunn eller hvor manga bunn bruker du? Du skriver kaken snus nær alla bunn er lagt på. Menar du da att gelen er længst opp eller kremfløte og vaniljekrem er længst opp? De blev litt rotet hoppas di førstår. Har du bilde evt kanske lettare og førstår før meg
Takk :-)

Lag gelé som anvist på pakken. En pakke holder til en kake. På gelépakken står det noen frukter som ikke bør brukes når man lager gelékake, vet kiwi er en av de da geléen ikke stivner.
Altså, du har geléen i bunnen av en springform, deretter en kakebunn oppå geléen som er stivnet, og så har du på vaniljekrem (sånn pose fra Freia som står i desserthyllen på butikker, lag som anvist på pakken), bland vaniljekrem og litt av den piskede kremen (bruker ca 3dl fløte), og noen bananbiter (hvis du ønsker). Altså etter kakebunnen, dynker du denne med lage, og så syltetøy og deretter kremen. Så kommer en kakebunn til, dynk og krem. Og en kakebunn til slutt (totalt 3 bunner). Når dette er gjort, kan du snu kaken :)
Litt vanskelig å forklare, men håper det ble mer forståelig.
Hadde ikke bilde fra da jeg laget denne selv, men fant en kake på nett som lignet litt.
7d83d122beeb9aa394802b7d06f0f0ab.jpg
 
Lag gelé som anvist på pakken. En pakke holder til en kake. På gelépakken står det noen frukter som ikke bør brukes når man lager gelékake, vet kiwi er en av de da geléen ikke stivner.
Altså, du har geléen i bunnen av en springform, deretter en kakebunn oppå geléen som er stivnet, og så har du på vaniljekrem (sånn pose fra Freia som står i desserthyllen på butikker, lag som anvist på pakken), bland vaniljekrem og litt av den piskede kremen (bruker ca 3dl fløte), og noen bananbiter (hvis du ønsker). Altså etter kakebunnen, dynker du denne med lage, og så syltetøy og deretter kremen. Så kommer en kakebunn til, dynk og krem. Og en kakebunn til slutt (totalt 3 bunner). Når dette er gjort, kan du snu kaken :)
Litt vanskelig å forklare, men håper det ble mer forståelig.
Hadde ikke bilde fra da jeg laget denne selv, men fant en kake på nett som lignet litt.
7d83d122beeb9aa394802b7d06f0f0ab.jpg
Takk denna skall eg prøva till helgen :-) spør igjen eg visst det er noen som eg ikkje får till :-) takk
 
Lag gelé som anvist på pakken. En pakke holder til en kake. På gelépakken står det noen frukter som ikke bør brukes når man lager gelékake, vet kiwi er en av de da geléen ikke stivner.
Altså, du har geléen i bunnen av en springform, deretter en kakebunn oppå geléen som er stivnet, og så har du på vaniljekrem (sånn pose fra Freia som står i desserthyllen på butikker, lag som anvist på pakken), bland vaniljekrem og litt av den piskede kremen (bruker ca 3dl fløte), og noen bananbiter (hvis du ønsker). Altså etter kakebunnen, dynker du denne med lage, og så syltetøy og deretter kremen. Så kommer en kakebunn til, dynk og krem. Og en kakebunn til slutt (totalt 3 bunner). Når dette er gjort, kan du snu kaken :)
Litt vanskelig å forklare, men håper det ble mer forståelig.
Hadde ikke bilde fra da jeg laget denne selv, men fant en kake på nett som lignet litt.
7d83d122beeb9aa394802b7d06f0f0ab.jpg

Så veldig god ut, men altfor vanskelig for meg. :P
 
Lag gelé som anvist på pakken. En pakke holder til en kake. På gelépakken står det noen frukter som ikke bør brukes når man lager gelékake, vet kiwi er en av de da geléen ikke stivner.
Altså, du har geléen i bunnen av en springform, deretter en kakebunn oppå geléen som er stivnet, og så har du på vaniljekrem (sånn pose fra Freia som står i desserthyllen på butikker, lag som anvist på pakken), bland vaniljekrem og litt av den piskede kremen (bruker ca 3dl fløte), og noen bananbiter (hvis du ønsker). Altså etter kakebunnen, dynker du denne med lage, og så syltetøy og deretter kremen. Så kommer en kakebunn til, dynk og krem. Og en kakebunn til slutt (totalt 3 bunner). Når dette er gjort, kan du snu kaken :)
Litt vanskelig å forklare, men håper det ble mer forståelig.
Hadde ikke bilde fra da jeg laget denne selv, men fant en kake på nett som lignet litt.
7d83d122beeb9aa394802b7d06f0f0ab.jpg
Nå har ej køpt in varer før å lage denne kaken. Så de eg Lurar på har du noet på formen før å få lettare vækk kaken från formen. Tenker plastfolie eller noe sånt,
Ser bara før meg gelé e væl ikkje lett å få vekk fra formen?

PS heter denna kaken noet?
 
Nå har ej køpt in varer før å lage denne kaken. Så de eg Lurar på har du noet på formen før å få lettare vækk kaken från formen. Tenker plastfolie eller noe sånt,
Ser bara før meg gelé e væl ikkje lett å få vekk fra formen?

PS heter denna kaken noet?
Jeg måtte bruke bakepapir i bunnen som var brettet opp etter kantene fordi jeg har en lekk kakeform. Min mor som jeg fikk oppskriften fra bruker ikke noe, men hun venter til geléen er litt tyknet slik at den ikke renner ut så lett. Og så når hun har snudd kaken opp-ned på et fat, bruker hun hårføner i noen sekunder slik at geléen løsner fra formen. Jeg trengte det ikke fordi jeg brukte bakepapir.

Kaken heter bare gelékake :)
 
Jeg måtte bruke bakepapir i bunnen som var brettet opp etter kantene fordi jeg har en lekk kakeform. Min mor som jeg fikk oppskriften fra bruker ikke noe, men hun venter til geléen er litt tyknet slik at den ikke renner ut så lett. Og så når hun har snudd kaken opp-ned på et fat, bruker hun hårføner i noen sekunder slik at geléen løsner fra formen. Jeg trengte det ikke fordi jeg brukte bakepapir.

Kaken heter bare gelékake :)
Takk har selv en form som lekker litt så bruker bakepapir eg og
 
Back
Topp