Lek

En tråd i 'Juli 2017' startet av Firstimemother, 30 Okt 2017.

Endre kallenavn | Kom i gang/Hjelp
 1. Firstimemother Forelsket i forumet

  Lille har begynt å ta på ting. Drar opp dyna tar det i munnen/ser på den osv. Hva slags lek er det som passer til den aldren, noe fargerikt å ta på som er ikke skadelig. Har dere noe tips,hva har dere hjemme?
   
 2. Julilykke-17 Forumet er livet Marsboere 2020 Julibaluba 2017 Februarbarna 2020

  Kan anbefale nettsida www.pathways.org. Der legger du inn barnets fødselsdato og så får du masse tips til leker og aktiviteter som passer for alderen og utviklingen:happy: her er fargerike stoffrangler med litt lyd veldig populært. Vi har også små rangler til å feste rundt håndleddene hennes, da ser hun på dem, putter i munnen, tar dem ut igjen for å se etc.
   
  • Liker Liker x 1
 3. Elisabethh Gift med forumet Marsipanene 2019 ❤ Aprilbarna19 ❤ Julibaluba 2017

  Vi har forskjellige rangler hun leker med. Babygym er også veldig morsomt!
   
 4. hønemarimor Flørter med forumet

  [IMG]
  Alle mine har elsket manhattan squish toy. selges i lekebutikker og apotek tror jeg. Her tror jeg at jeg må investere i et speil snart, bare elsker å se på seg selv! Har også diverse bilnøkler, biteringer, leker som har masse farger,som tiney love sine.
   
 5. Lykketreff Gift med forumet

  Her er det kosekluter, babygym og lette ranger (gjerne myke) som er favorittene :)
   
 6. Håper på nr 4 Forumet er livet Tilgangsansvarlig Novemberlykke 2018 VIP Julibaluba 2017

  Borte/bø er favoritt:) blir noen rim å regler for dag som han ler godt av :) ellers babygymmen og rangler i forskjellige fasonger. Elsker å "lese" bok :) babyleker med musikk i faller også i god smak:)
   
 7. Bamsemin Glad i forumet

  Godt innlegg! Min gjør akkurat det samme! Her går det mye i babygym og rangler i spreke farger[emoji4] Yndlingsleken hennes er sånn pipeleke med kaninhode på toppen med knitrelyd i ørene! Hun skinner som sola når vi tar den frem[emoji173]️ Den er litt vanskelig for henne å holde enda, men med litt hjelp går det. Jeg har også støttet opp er speil i babygymen som hun koser seg med å kikke i!
   
 8. Bamsemin Glad i forumet

  Min elsker også å se seg i speilet! Jeg støttet opp et speil i babygymen og da ble det fart i å ligge på magen! Mye mer motiverende for henne da! [emoji1]
   
  • Liker Liker x 1
 9. hønemarimor Flørter med forumet

  Utrolig hvor gøy det er å se seg selv:laughing025
   
  • Liker Liker x 1
 10. Gopia89 Forelsket i forumet Januarlykke 2020

  Så bra side En del gjør vi allerede, og noen nye tips☺️
   
  • Liker Liker x 1
 11. Firstimemother Forelsket i forumet

  Hvilken kosekluter er det dere har.? Har tenkt på den. Babygym er jo must men tenkt også på noe annen som han kan ha i senge etc.
   
 12. Firstimemother Forelsket i forumet

  Takk det skal vi prøve.
   
 13. Lykketreff Gift med forumet

  Vi har fått dem, og jeg har revet av lappene, men tror i hvert fall den ene er sånn fra vanlig lekebutikk :) Med mykt stoff og et dyrehode + bein på :) du får tak i uroer som kan festes på senger :)
   
 14. Det var et godt tips
   

Del denne siden