Legge-tips?

En tråd i 'April 2018' startet av Ellemelle92, 26 Jan 2019.

Endre kallenavn | Kom i gang/Hjelp
 1. Ellemelle92 Flørter med forumet

  Hvordan går leggingen med dere nå? Flere som har baby som reiser seg opp hele tiden og som nekter å legge seg å sove på egenhånd?
  Mini var alltid så flink til å finne roen selv helt til han begynte å stå. Nå må han bæres i søvn hver kveld, og enten ammes eller bæres i søvn når han våkner om natta.

  Noen legge-tips der ute?;)
   
 2. Regnbuebarn 2015 Elsker forumet

  *kjøp stor seng og ligg med han til han sovner.
  *om han ikke gråter, sitt hos han til han sovner og la han turne
  *fortsett å amm i søvn
  *kjøp godt bæretøy
   
 3. Catzer Forelsket i forumet *Aprilbaby 2018*

  Vi har det litt på samme måte for tiden, lille bare turner å styrer på i sengen. Vi går bare inn og ut helt til han sovner, regner med det vil bli bedre på sikt om vi ikke går helt vekk fra leggerutinen. Det er jo typisk for denne alderen at de sliter ekstra med søvnen også, vi får krysse fingrene for at det blir bedre etterhvert. :)
   
  • Enig Enig x 1
 4. Pinnsvinet Glad i forumet Novemberlykke 2020

  Samme som Catzer.
  Og når jeg tar henne opp for å trøste hvis hun er lei seg, så hjelper det ofte å gi henne en klut/koseklut som hun holder foran ansiktet, før jeg legger henne ned på rygg i sengen igjen. Da virker det som hun føler seg tryggere. Før jeg kom på det, så kunne hun skrike bare jeg nærmet å legge henne ned i sengen. Hjalp ikke å få kosen ett sekund etter at hun traff madrassen.

  Også bruker vi sette på en uro med rolig musikk når hun legger seg, samt legge smokker i sengen så hun kan nå de selv.
   
 5. Ellemelle92 Flørter med forumet

  Takk for tips! Kommer til å fortsette å amme han i søvn på natta. Men på kvelden føler jeg ingenting annet funker enn å bære. Har godt bæretøy, men han våkner når jeg tar han ut av selen, så han må bæres uten. Heldigvis får jeg og samboer bytta på bæringen, så det funker jo. Men er så kjedelig at den gode leggesituasjonen vi hadde har blitt slik.
   
 6. Ellemelle92 Flørter med forumet

  Åå så bra det funker for dere! Her blir det bare gråt hvis jeg ignorerer/later som jeg sover eller hvis vi går ut. Han blir til slutt så trøtt og i tillegg lei av at han ikke får oppmerksomhet at han begynner å gråte skikkelig. Men han har ikke «vett» til å legge seg til å sove. Reiser seg om med en gang om jeg legger han ned. Må alltid til slutt ta han opp og bære han i søvn. Nå har jeg bare gitt opp og bærer fra start istedefor å sitte i 30-40 min å vente på at han skal bli lei av å turne. Men krysser fingrene for at denne perioden går over snart, og at han ikke har glemt helt hvordan han sovner på egenhånd da.
   
 7. Pinnsvinet Glad i forumet Novemberlykke 2020


  Ikke mange uker siden det var sånn her også, altså gråt med en gang vi la henne i sengen, gikk ut eller bare nærmet oss soveromsdøra. Men så ut til å være en periode for nå går det veldig greit igjen.
  Håper det er det samme for dere.
   
  • Liker Liker x 1
 8. Regnbuebarn 2015 Elsker forumet

  Det går over også er dere inne i rutiner igjen. Sjekk ut lilleminis på Instagram . Mye fint der om søvn :)
   
  • Liker Liker x 1
 9. Catzer Forelsket i forumet *Aprilbaby 2018*

  Det er noen dager han gråter med engang vi går ut, men vi går inn etter 1-2 minutt. Så blir vi der til han roer seg, så går vi ut igjen. Han bruker av og til rundt 1 time på å sovne, griner heldigvis ikke i 1 time. Vi får håpe at det blir bedre etterhvert, alle dager er heldigvis ikke like gale. :)
   
  • Liker Liker x 2

Del denne siden