Noen andre som går på lavkarbo her? Kanskje vi kan dele litt oppskrifter o.l?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notat: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Jeg prøvde meg på en lavkarbo pizzabunn her om dagen. Ble ikke så værst. Prøvd varianter med egg før, men det blir for omelettaktig for meg. Denne her var mer som en vanlig bunn i både smak og konsistens
Ingredienser:
200 g philadelphia, romtemperert
70 g mykt smør
120-130 g melerstatning (Jeg brukte bakeprotein)
3 ss fiberhusk
50 g revet ost
1 ts salt
2 ts tørkede urter (f.eks basilikum og oregano)
Fremgangsmåte:
Ha philadelphia og smør i en bolle og rør sammen til en myk krem.
Tilsett resten av ingrediensene og bruk hendene til å blande det raskt sammen.
Del deigen i fire baller og sett dem i kjøleskapet i 15-30 minutter.
Kjevle hver ball til en flat runding på ca 20 cm i diameter. Bruk bakepapir under og plastfolie over for å trykke ut.
Fjern plastfolien og stek bunnen ved 200 grader varmluft i 5-7 minutter.
**Jeg brukte hele deigen til å lage en stor bunn i langpanne. Viktig å bruke bakepapir da den setter seg fast i stekebrettet ellers.
Skal du bruke bunnen med en gang legger du på ønsket fyll og steker videre til osten har smeltet.
Om du skal fryse dem lar du de først avkjøles på bakerist. Legg de deretter oppå hverandre med matpapir i mellom og putt i fryseren. Da kan du enkelt ta ut ønskede antall bunner. Bunnene trenger ikke å tines før bruk.
*Så vil jeg bare slenge inn en liten påminnelse om at oppskrifter må gjerne deles, men det er ikke lov å linke til andre forum