Lammelår

silence*

Betatt av forumet
Noen som har en fantastisk god oppskrift som de har lyst og dele med meg?[:D]
 
Vi har kjøpt ferdig krydret, men skal prøve den farmoren min alltid laget.
Da brukt hun å stikke hvitløksbiter inn i steken, hun stakk noen hull i den, og puttet de inn. Så hadde hun salt å pepper på, deilige gratinerte poteter og fløtesaus hadde hun til og, og grønnsaker.
En nattevakt jeg jobbet med hin kvelden sa at de pleier å la den steke over natten på ca. 70 grader, da blir den knallgod. *siklesikle* Tenker vi gjør det i helgen, skal ha besøk søndagen, å så skal jeg lage fruktsalat med pisket krem til.
 
Vi kjøpte ferdig marinade på Meny fra kjøttdisken. Provence -marinade.
Det ble kjempegodt!
 
Mmm[:)] Det hørtes godt ut,men hvordan tror du det blir hvist jeg dropper hvitløken?? Er ikke noe sørlig glad i det skjønner du[8D]
 
Det går nok fint.
Er jo så masse marinader å greier du kan ha på. Er vel bare fantasien som kan stoppe deg.
 
 
Lykketil[;)]
 
ORIGINAL: Alive and kicking

Vi kjøpte ferdig marinade på Meny fra kjøttdisken. Provence -marinade.
Det ble kjempegodt!

 
Har ikke Meny her[&o][;)] men de har det kanskje andre steder og
 
Takk for mange tips[;)] gleder meg til søndag[8D]
 
150 grader i 4 timer i ovnen pakket inn i aluminiumsfolie.
( 200 grader uten folie siste halvtimen)
 
Back
Topp