Lage pizza flere dager i forveien

Malleleo

Forumet er livet
Oktoberskatter 2014
som kan fryses..
og som blir like god den dagen den stekes?!

soon to be 5 åring skal ha hjemmelaget skinkepizza på dagen sin og det blir vel 20 stk som skal ha pizza.. tenkte å i d minste lage ferdig bunnene i dag..

Tips og triks?
 
Ville kjøpt ferdigbunner om du ikke har tid til å lage den dagen.

(og du trenger ikke så mange: Vi serverte pizza i bursdagen til vår 4-åring...15 stk....vi lagde vel en 5-6 pizzaer - tror det gikk halvannen :P og da tok noen av foreldrene et stykke også)
 
Dersom du har stor plass i fryseren er det veldig kjekt å lage ferdige bunnene og fryse de ferdig utkjevlet på stekebrett. Men funker fint og fryse deigen som den er og altså:)

Sent from my GT-I9300 using BV Forum mobile app
 
ble til at jeg halvstekte bunnene, avkjølte og frøys.. 6 stk :P
 
Vi lager ferdig pizza med fyll, halvsteker dem, pakker den ned og i fryseren med dem. De smaker ihvertfall fint når vi tar dem opp :)

Jeg vet ikke om man trenger å halvsteke dem, som vi gjør, men føler bunnen blir lettere å håndtere, om de er litt hardere når de skal pakkes inn..
 
Back
Topp