Kyllingfillet *middagstips?*

_mari_

Elsker forumet
Jeg er virkelig gått lei disse "vanlige" måtene jeg bruker kyllingfillet på, steiker den hel eller i biter med ris og saus eller i div gryteretter...
Så nå vil jeg ha tips fra dere som er så dyktige!!! [:D]
 
Denne skal jeg følge med på for jeg har en pakke kylling i kjøleskapet[:)]
 
ORIGINAL: Mamma til Theo

4 dl kokosmelk
7-8 dl kyllingraft
2-3 kyllingfileter i biter (stekes først)
revet skall og saft fra en lime
1 rasper hvitløksbåt
100 gram ingefær i biter
1 stk sitrongress hvis du vil

Kyllingkraft, fiskesaus og ingefær kokes opp.
Kokosmelk og kylling tilføyes til slutt.
Varmes i 5 minutter

DA får du Tom Ka Gai suppe som også er glutenfri [:D]


Hvor mye fiskesaus?


Flere tips?
 
Toro har noenposer for ovnsbakt kylling.
Super enkelt og godt[:D]
 
Denne skal jeg prøve en dag. Så veeeeeeeldig god ut http://www.tine.no/57394.cms [:D]

De posene fra toro for å ha kyllingfilleter i form, er ikke de mel i da. Syns å huske jeg leste det!
Anywho....
Mine kjukklingar:

Skjer ett snitt lags langsia av filleten og lag ei "hule" inni. Fyll med krydderost/hvitløksost. Surr kyllingfilleten med strimla, lange skiver med bacon. Brun dem i stekepanna litt. Putt dem så i ovnen på 200 grader i ca 15-20 min. Avhengig av hvor tykke filletene er.
Server med salat og eller hva du syns er godt.

Vell bekom!
 
Back
Topp