Kroppen etter senabort

En tråd i 'Vi som har mistet etter uke 12' startet av Klut, 11 Apr 2018.

Endre kallenavn | Kom i gang/Hjelp
 1. Klut Flørter med forumet Himmelbarn

  På ultralyd i uke 15-16 fikk vi se et fint levende foster og alt så bra ut. På Oul to uker senere lå den helt i ro og hjertet slo ikke lengre, så da var det å få 3 piller for å så reise hjem og komme igjen to dager senere for fødsel. Jeg har født to friske barn tidligere og syntes denne prosessen var vanskelig alt var likt bortsett fra selve utdrivelsen det var jo mye mindre det som kom ut. Eneste jeg vil er å bli gravid igjen og kunne reise hjem fra sykehuset med baby.

  Nå dag fire etter fødsel føles kroppen fortsatt som etter en vanlig fødsel og jeg har begynt å lekke melk. Hvor lang tid tar det før melka forsvinner? Den må vel bort for å kunne få mens igjen? Og hvor raskt kommer man seg egentlig sånn kroppslig sett? I går kveld hadde jeg 38 i feber og jeg er redd for å få brystbetennelse eller kan det være begynnende infeksjon i livmor? Hvor lang tid tok det å få svar på blodprøver og bakterieprøver fra foster og morkake?

  Så mange tanker og så mange spørsmål
  Tror i ettertid at jeg lakk litt fostervann men tenkte at det var tyntflytende utflod, da jeg har hatt dette i tidligere svangerskap.
   
 2. Iva82 Glad i forumet Himmelbarn

  Først,min dypeste medfølelse :( Her er tråden jeg spurte om melk http://forum.babyverden.no/threads/hvordan-stopper-melka.1918319/
  Kansje det finnes noe der.
  Jeg selv hadde masse melk og blødning i 3 uker,først mens kom 7uker etter senabort men kanskje 5 uker etter senabort kroppen skjønte at der er ikke bebien men meg.
   
 3. snippsnappsnuppa Gift med forumet Mailykke 2018 Himmelbarn *Aprilbaby 2018*

  Hvis du har feber ville jeg ringt sykehuset og hørt. Leit å høre at du også måtte gjennom senabort. Jeg hadde en i februar i fjor, i uke 21. Det tok vel fire-åtte uker før kroppen var seg selv igjen (husker ikke) og første mens kom. Melka ga seg etter et par uker, det var tøft å gå sånn når det ikke var noen baby der. Du kan binde brystene ganske stramt hvis du orker, det hjelper på. Forstår godt ønsket om å bli gravid igjen fort. Vi venta noen måneder, var ikke klare-men nå sitter jeg her og skal settes i gang med lillesøster om ei uke :)

  Ønsker deg masse lykke til-ikke vær redd for å kontakte sykehuset og be om hjelp i etterkant. Kan være godt å snakke med dem også.
   
 4. SloppyJane Gift med forumet Himmelbarn Novemberlykke 2020

  Ikke vent hvis du har feber. Jeg hadde medisinsk abort for en uke siden og i natt våknet jeg med magesmerter og nå ligger jeg hjemme med 40 i feber, og betennelse i livmora.

  Sist hadde jeg aborten i uke 16/17, fosteret døde i uke 16. Fikk ikke melk og kroppen var raskt tilbake. Hodet tok litt lenger tid :)
   
 5. Klut Flørter med forumet Himmelbarn

  Tusen takk for svar :) Jeg har lest tråden og tatt på meg sportsbh som er noen nr str for liten, sitter så stramt at jeg det blir litt jobb å få den av igjen. Blir det for ille får jeg ringe legen å spørre etter tabletter.

  Trist og se at du og andre har mistet så sent, men samtidig godt og ikke føle seg alene og å kunne høre andres erfaring. Håper jeg også får mens i løpet av de første to månedene.
   
 6. Klut Flørter med forumet Himmelbarn

  Tusen takk for svar :)
  Så trist at du mistet i uke 21. Jeg har ikke feber lengre så var nok bare et lite blaff av forhøyet temperatur. Har tatt på meg en kjempe stram sportsbh, virker som om melka ikke renner ut når jeg har den på så stramt :)

  Kjempe koselig å høre at du venter lillesøster om en uke <3 settes du igang til termin?
  Jeg har tidligere gått maks overtid med begge mine og vært veldig avslappa rundt det, men skulle jeg bli gravid igjen tror jeg st denne opplevelsen har gjort at jeg heller vil ønske å bli satt igang til termin enn å gå på overtid, tror du det er et ønske som vil bli hørt?

  Lykke til med lillesøster :)
   
 7. Klut Flørter med forumet Himmelbarn

  Tusen takk for svar:)
  Trist at du også har mistet. Godt du kom deg raskt sist, men leit at du denne gangen har fått betennelse og høy feber. Jeg tror jeg aventer litt, da feberen var såpass lav og kun en kveld. Har nå normal temperatur og ingen magesmerter.

  Riktig god bedring til deg <3
   
 8. snippsnappsnuppa Gift med forumet Mailykke 2018 Himmelbarn *Aprilbaby 2018*

  Så godt at du slapp feber. Melka forsvinner heldigvis etterhvert. Du spurte også om når en får svar på blodprøver og sånn, det kan ikke jeg svare på siden vi ikke hadde obduksjon-vi visste grunnen til at han ikke kunne leve (akrani og anencefali, manglende hjerne) så kjente ikke behovet for det. Men tror det kan ta noen uker, er sikkert andre her inne som kan svare på det.

  Jeg settes i gang før termin-er i uke 36+5 nå. Det er etter eget ønske, men også fordi jeg har svangerskapsdiabetes med insulin-selv om lille ikke er påvirket av det, hun vokser helt fint og ligger rett under gjennomsnittet. Jeg har iallefall blitt hørt i forhold til igangsetting, det er nok individuelt men min erfaring er at mange av oss som har mistet seint blir hørt på akkurat det. Ville bare snakka med både lege og sykehus om det når du blir gravid igjen, om hvordan du føler det. Jordmor har også vært velidg lydhør her-og jeg har fått mye støtte på ønskene mine.

  Ønsker deg lykke til med alt som kommer-som noen over her skriver, kommer kroppen fortere i orden enn hodet-,men vi er mange her inne-dessverre- som vet litt om å oppleve dette, og det er mye god støtte i å dele erfaringer her. Vi har også en skjult gruppe, der må du ha et visst antall innlegg for å bli med da, men der er mange mer åpne og personlige enn ute på åpent forum.
   
  • Hjertelig Hjertelig x 1
 9. Klut Flørter med forumet Himmelbarn

  Takk :) Får bare smøre meg med tålmodighet, selv om jeg nesten venter at de ikke finner noen årsak.

  Tror jeg kommer til å bestille time hos jordmor tidlig neste gang for å legge en skikkelig plan for oppfølging og drøfte muligheter/ønsker rundt fødsel og overtid osv.

  Tusen takk, skal prøve å være litt mer aktiv på forumet, så jeg får tilgang til lukket gruppe :)
   
  • Liker Liker x 1
 10. snippsnappsnuppa Gift med forumet Mailykke 2018 Himmelbarn *Aprilbaby 2018*

  Ikke sikkert de finner ut noe nei. Men da har de gjort der de kunne for å gi svar, vet ikke om det hjelper noe. Lurt å snakke med jordmor tidlig neste gang ja, det hjalp meg mye. Forumet her har også vært en god hjelp.
   
 11. WCE Forumet er livet Himmelbarn Assistert-jentene

  Hadde senabort i februar. Oppdaget også dødt foster på OUL den 30.jan. Da hadde alt sett bra ut i uke 15. Det er det verste jeg har vært gjennom. Føler virkelig med deg[emoji173]️ Har også to friske barn fra før.

  Jeg lakk litt melk, men det gikk fort tilbake og fikk eggløsning tre uker etter fødselen. Etter det har alt vært i rute egentlig. Vi fikk svar på obduksjon og prøver av meg i midten av mars. Ingenting funnet på noe. Altså ingen forklaring.
   
 12. Klut Flørter med forumet Himmelbarn

  Oi, vi har nesten lik historie. Skikkelig lei for at du også har vært igjennom dette. Håper du og mannen din har hatt god støtte i hverandre.
  Synd at du ikke har fått noen forklaring, er nesten forberedt på det selv. Hadde vi gått en forklaring så hadde det i hvertfall vært noe å være obs på i nytt svangerskap.

  Håper jeg også får eggløsning igjen såpass raskt, jeg blør fortsatt, men bare brunt.

  Takk for at du svarte meg :) og lykke til videre<3
   

Del denne siden