Krem til pavlova

Hmm, da vet jeg ikke hva som skjer desverre :(

Kanskje jeg skal prøve å lage vaniljekremen litt for tjukk...hehe
Går jo selvfølgelig an å bruke litt gelatin i, men det skal jo ikke være nødvendig:confused:

Irriterer meg, for de jeg har snakket med og gjør jo ikke noe annerledes så jeg skjønner ikke hva som skjer:mad: :p hehe
 
Jeg bruker créme vanilje som en finner i isdisken, kan blandes med litt krem om en vil det, men da blir det fort mye "tyngre" synes jeg. Trenger ikke røpe for gjestene at en har juksa litt :)
 
Pisker en kremfløte med 2 ss sukker, pisker den skikkelig godt. Så rører jeg inn en kald pakke med vaniljekrem. Aldri blitt rennende :) sikker på at du ikke rører det inn for hardt kanskje? Ikke vet jeg altså :p
 
Pisker en kremfløte med 2 ss sukker, pisker den skikkelig godt. Så rører jeg inn en kald pakke med vaniljekrem. Aldri blitt rennende :) sikker på at du ikke rører det inn for hardt kanskje? Ikke vet jeg altså :p

Var veldig forsiktig da jeg rørte det inn, så er ikke godt å si
 
Jeg bruker créme vanilje som en finner i isdisken, kan blandes med litt krem om en vil det, men da blir det fort mye "tyngre" synes jeg. Trenger ikke røpe for gjestene at en har juksa litt :)

Går selvfølgelig alltid an å jukse, men det irriterer meg at min blir sånn og ikke andre sin. Og da hjelper det ikke med juks:p
Skal få det til en da! Hehe
Og det blir jo slik selv om jeg bruker den ferdige vaniljekremen også.
 
Jeg vet heller ikke hvorfor det blir sånn, men jeg kan anbefale å piske creme fraiche tilsatt litt sukker og lime. Den kan piskes stiv og det er knallgodt med en litt syrlig krem mot den søte marengsen. Jeg lager alltid denne kremen. :)
 
Jeg vet heller ikke hvorfor det blir sånn, men jeg kan anbefale å piske creme fraiche tilsatt litt sukker og lime. Den kan piskes stiv og det er knallgodt med en litt syrlig krem mot den søte marengsen. Jeg lager alltid denne kremen. :)

Liker ikke créme fraiche smaken da, men funker sikkert fint for de som gjør det:)
 
Beklager, kanskje jeg har misforstått deg? Jeg snakket om når kaken monteres like før servering.
Hvis jeg lager vaniljekrem fra bunnen lager jeg den dagen i forvei så den får stå nesten et døgn i kjøleskapet. Vaniljekremen min blir "tung" og ikke rennende. Jeg har hatt størst suksess med oppskriften til Lise Finckenhagen, den finner du på godt.no under søkeordet pavlova i langpanne.
Jeg bruker alltid å blande vaniljekrem og fløtekrem sammen og bruke det som fyll :)

Har ikke pisket vaniljekremen.
Jeg fulgte en oppskrift jeg fant, så skulle jo tro det er nok. Før, til verdens beste, har jeg blandet 50/50 etter oppskrift. Ble akkurat lik da.

Hvor mye kremfløt har du til f.eks 6 eggeplommer da? Oppskriften jeg brukte nå sa vel 3 dl.
 
Beklager, kanskje jeg har misforstått deg? Jeg snakket om når kaken monteres like før servering.
Hvis jeg lager vaniljekrem fra bunnen lager jeg den dagen i forvei så den får stå nesten et døgn i kjøleskapet. Vaniljekremen min blir "tung" og ikke rennende. Jeg har hatt størst suksess med oppskriften til Lise Finckenhagen, den finner du på godt.no under søkeordet pavlova i langpanne.
Jeg bruker alltid å blande vaniljekrem og fløtekrem sammen og bruke det som fyll :)

Laget vaniljekremen dagen før, men blandet ikke sammen med fløtekremen før på morgenen. Og det er da den blir "flytende". De var fine hver for seg. Hehe
Da skal jeg prøve ut den oppskriften og se hvordan det blir da. Takk for tips:)
 
Går selvfølgelig alltid an å jukse, men det irriterer meg at min blir sånn og ikke andre sin. Og da hjelper det ikke med juks:p
Skal få det til en da! Hehe
Og det blir jo slik selv om jeg bruker den ferdige vaniljekremen også.

Det er sant, ja. Har jeg god tid liker jeg å lage vaniljekrem fra bunnen av, og droppe kremen. Har den eventuelt ved siden av. Syns det smaker så innmari mye bedre :) men det skal jo gå å blande om man vender det forsiktig sammen
 
Det er sant, ja. Har jeg god tid liker jeg å lage vaniljekrem fra bunnen av, og droppe kremen. Har den eventuelt ved siden av. Syns det smaker så innmari mye bedre :) men det skal jo gå å blande om man vender det forsiktig sammen

Har faktisk laget en ny nå som står til avkjøling i fryseren litt! Også laget jeg den enda tykkere. Så om det ikke går nå blir jeg sint:mad: hahaha

Syns også det smaker bedre å lage fra bunn, og bruker ekte vaniljesukker eller vaniljestang:)

Kryss fingrene for meg;) hehe
 
Har faktisk laget en ny nå som står til avkjøling i fryseren litt! Også laget jeg den enda tykkere. Så om det ikke går nå blir jeg sint:mad: hahaha

Syns også det smaker bedre å lage fra bunn, og bruker ekte vaniljesukker eller vaniljestang:)

Kryss fingrene for meg;) hehe

Med vaniljestang blir helt vanvittig godt :) lykke til!
 
Med vaniljestang blir helt vanvittig godt :) lykke til!

Takk:)
Den er ferdig nå, og ser myyye bedre ut:D
Ser ut som det var lurt triks å sette den i fryseren litt for å få rask nok avkjøling:)
 
Kanskje jeg skal prøve å lage vaniljekremen litt for tjukk...hehe
Går jo selvfølgelig an å bruke litt gelatin i, men det skal jo ikke være nødvendig:confused:

Irriterer meg, for de jeg har snakket med og gjør jo ikke noe annerledes så jeg skjønner ikke hva som skjer:mad: :p hehe
Jeg og gjør det du sier, og får en tykk krem ;-) du får fortsette å prøve :-D med gelatin blir det en slags fromasj, så spørs jo om du liker det...
 
Jeg og gjør det du sier, og får en tykk krem ;-) du får fortsette å prøve :-D med gelatin blir det en slags fromasj, så spørs jo om du liker det...

Funka fint med litt ekstra maizenna og rask avkjøling i fryseren:D
 
Kremfløte, vanilje kesam, 4ts vaniljesukker,4ss sukker. Bruker alltid den blandingen på pavlovaen og har alltid vært en slager det;) Hvis du skulle få lyst til å variere litt en dag:)
 
Back
Topp