Du bruker en utdatert nettleser. Det kan hende den ikke viser dette eller andre nettsteder riktig. Du bør oppgradere eller bruke et alternativ nettleser.
Jeg har prøvd og prøvd i mange år.... Men somregel ble de mislykket på en eller annen måte....
Så jeg begynte å kjøpe ferdig kransekakemasse jeg! De er på sånne ruller som marsipanen er....
Ruller dem i fingertykke ruller, og kutter dem i fingerlange biter....
Stekes i ovnen til de er gyldne....
Oppbevares i små plastposer i fryseren frem til bruk....
Jeg kan ikke lage sånne runde kransekakestenger, men sånne små rette, som vi bare spiser enten til noe eller for seg selv er null problem. [:)] Har en greit oppskrift og klart å lage det helt på egenhånd i noen år nå [:D]
jeg kjøper bare ferdigdeig og ruller ut, og for å "avansere" så dypper jeg endene i smeltet melkesjokolade når stengene er stekt og fått avkjølt seg litt[;)] Superenkelt, og veeeeldig godt![:D]