Jeg synes mye er gjort ved å øke fiberinnholdet, altså mer frukt og grønt. Kutt opp frukt så er det mye raskere å snackse litt på det. Legg til litt grønt til alle måltider. F.eks kutt opp litt ekstra paprika, agurk, tomat etc å ha i kjøleskapet så er det raskt gjort å legge til på brødskiva.
Tenker også at det ikke er så vanskelig å oppfylle kravet om fisk 2-3 ganger i uka hvis man husker at det ikke MÅ inntas til middag. Lunsj regnes jo også med. f. eks makrell i tomat, røyka laks med sennepssaus eller pesto(nam), tunfisksalat(pleier å lage opp en boks blandet med tomat, rødløk, majones, salt og pepper, så har jeg til brødskiva eller lunsjsalaten)
Frokosttips: 1/2 dl havregryn, melk, og for å unngå det høye sukkerinntaket: bringebær og blåbær(har jo gode i butikken hele året nå), oppkuttet banan og kiwi. Også har jeg i 1 ss usaltet nøttemix. Masse fiber, mett lenge og veldig godt!
Ellers er jo norsk husmannskost stort sett veldig sunt da.