Kommer han tilbake når baby er født? Forlatt av samboer når jeg var 6 mnd gravid

En tråd i 'Familieliv og samliv' startet av Jordbærlakris, 26 Jul 2018.

Endre kallenavn | Kom i gang/Hjelp
 1. Jordbærlakris Andre møte med forumet

  Jeg og eks samboer hadde vært sammen i nesten 9,5 år. Jeg trodde vi var lykkelige sammen. Han var 100 % med på å få barn, og jeg sluttet på pillen i juli i fjor, ble gravid i slutten av desember. Har termin 18.september. I februar/mars kjøpte vi oss hus, noe vi hadde vært på utkikk etter lenge. Dette ble da et oppussingsprosjekt. Vi skulle fortsette å bo i leiligheten vi leide mens vi pusset opp huset. Håpte på å få huset ferdig til baby kommer i september. For litt over 2 måneder siden får jeg mitt livs sjokk da samboer gjør det slutt med meg. Jeg hadde merket det var noe med han siste måneden, men trodde det bare var stress med oppussing av huset og mye å gjøre på jobb. Men nei, han hadde ikke følelser for meg lenger. Slik hadde han følt det i 2 år, at følelsene hadde svingt i 2 år. Men nå var det ingen følelser igjen. Jeg fikk mitt livs største SJOKK. Ikke et ord til meg om hvordan han har hatt det, ikke villig til å gå i parterapi for å prøve å fikse ting. Niks, det var over og ut. Altså, jeg tenker, hvem går med på å å kjøpe hus og få baby hvis følelser svinger slik? Men hans svar var at han håpte det ville gjøre ting bedre. Men herregud, han ga jo opp før både huset var ferdig, og baby hadde kommet. Nei han ville ikke være i forholdet lenger og prøve å fikse det. Så det var den familien liksom. Drømmen min om familielivet var KNUST.

  En uke etterpå fant jeg ut han hadde vært utro i nesten 3 mnd. Helt siden jeg var gravid i uke 12. Jeg klarte logge inn på facebooken hans for å lese messengersamtalene hans, da jeg hadde en mistanke. Og der så jeg alt. Ikke nok med at han hadde vært utro i 3 mnd, men han er fortsatt med denne nye dama. De er vel et par. Hun har en sønn på 4 år, og eks samboer leker vel familie med de nå. I tillegg er denne nye dama innvolvert i barnevernet, må avlegge tisseprøver når hun skal ha sønnen sin.. Så dere kan jo tenke dere hva hun driver med på fritiden/fester. Men eks samboer mener hun ikke skal gjøre slik mer, fordi hun har lovet han det. HAHA, så naivt av han. Vennene hennes driver også med slike snuskerier, og eks samboer har sagt til de også at hvis de tar noe slik når han er i nærheten, så kutter han de ut tvert. Men altså, han kan jo ikke vite hva de gjør 24/7. Så det er naivt av han å tro. I tillegg har hun vel ligget med halve bygda, og det er vel ikke første forholdet hun har vært med på å å ødelegge.

  Jeg er så utrolig bekymret for fremtiden, for hvordan det blir med barnefar når baby er født om han fortsatt er sammen med denne nye dama. Han får ikke ha barnet vårt alene hvis han fortsatt er med henne, eller flytter inn med henne. Skal ikke ha slike mennesker rundt mitt barn som driver med slikt. Har sagt det til han flere ganger, men han tar meg ikke på alvor. Er jo ikke opp til meg å bestemme heller. Virker som hun allerede er inne i bildet med familien hans også, er på besøk med de osv.. Skjønner ikke en gang at familien hans kan godta det. Hallo, her sitter jeg helt alene og gravid. 8 uker til termin. Eks samboer sier han skal stille opp for barnet, og hjelpe meg så godt han kan med baby. Han skal være med på fødsel (håper det kan være en øyeåpner for han), og han har vært med på ultralyder. Sier han skal komme innom hver dag og hjelpe med baby så lenge jeg lar han. Så får vi se da, om han virkelig mener det.

  Jeg klarer ikke forstå at han kunne gjøre dette mot meg, og jeg er veldig nedfor for tiden, mye sint og frustrert. Dette er det største sviket man kan gjennomgå. Vi var to om å få barn, og det å bare stikke slik, være utro, og bli sammen med hun han var utro med, er for meg bare helt ufattelig. At en person kan gjøre noe slik mot en annen person... Det er jo rett og slett ondskapsfullt. I tillegg blir sammen med ei som er involvert i barnevernet pga det hun har/driver drevet med er for meg helt tullette når du skal bli far.

  Og så kommer da mitt million dollar question:

  Har det rablet for han? Tror dere han vil få opp øynene når baby blir født og han ser sin egen sønn bli født? Vil han til slutt komme krypende tilbake hvis han innser hva han har mistet? Han mister jo tid med barnet sitt, går glipp av myye, han mister det stabilet familielivet vi har snakket om i mange år. Kommer HUN til å ville være sammen med han når baby er født? Hun er jo glad i å dyppe seg i andre mannfolk etter det jeg hører.. Vil hun virkelig være sammen med en som får en baby med eksen sin, og kommer til å tilbringe tid med eksen og baby når baby er født? I hope not. Håper hun dumper han som fy, og at hun bare bruker han som en sommerflørt.
  Hva er sannsynligheten for at det kommer til å vare mellom dem? Eller hva er sannsynligheten for at han kommer krypende tilbake til slutt? Noen som har opplevd det?

  Ikke at jeg kanskje ønsker å ta han tilbake om det skulle bli en realitet. Jeg tror det er veldig liten sannsynlighet for at han vil bli sammen med meg igjen. Men jeg klarer heller ikke la være å tenke tanken, og selv ha et lite håp. Selv om det er helt tullete, jeg fortjenter så mye bedre, men det er så vanskelig... Så plis ikke halshugg meg fordi jeg føler det slik :( 9,5 år betyr så mye for meg, samtidig som det han har gjort er utilgivelig. Men selv om han har såret meg og sviktet meg på det groveste, så elsker jeg han fortsatt, samtidig som jeg hater han for det han har gjort. Jeg er så lei meg og lei av å føle det slik.

  Har noen her vært i lignende situasjon? Kom han tilbake til slutt? Hva gjorde du da isåfall?
   
 2. Dragen Elsker forumet Sommerfuglene 2017

  Han kommer ikke tilbake, og om han kommer tilbake bør du si nei. Du klarer deg utmerket alene. Lykke til:) det blir lettere når baby er født, dag er fokuset et annet sted.
   
  • Enig Enig x 5
  • Liker Liker x 1
 3. B Glad i forumet

  .
   
  Last edited: 10 Feb 2019
 4. SoriaMoira Elsker forumet

  Du savner ikke ham, du savner den han var, og den personen er borte. La deg selv sørge over tapet, og fokusere på veien videre. Du trenger ingen mann, og han fortjener ikke deg.
   
  • Liker Liker x 3
 5. Ponyo Flørter med forumet

  Hei. Leste innlegget ditt og følte ikke jeg kunne la vær å svare deg selv om jeg ikke har peiling på hva jeg skal svare, har ingen tips eller råd, men fikk skikkelig vondt av deg og det høres heilt forferdelig ut å gå gjennom det du gjør, håper det går bra med deg.
   
  • Liker Liker x 1
 6. Forumansvarlig Tamara Administrator Moderator ⭐️ Babyverden Stab ⭐️

  Ja, det har rablet for han. Og han kommer til å komme krypende tilbake en eller annen gang tipper jeg. Og da håper jeg du er sterk nok til å stå imot. Makan!!! Unnskyld at jeg sier det, men han der er ikke mann nok...
   
  • Enig Enig x 4
  • Liker Liker x 2
 7. AnneS Forumet er livet VIP Desemberlykke2017

  Signerer denne!
  Nyt den herlige lille babyen når han kommer, det er virkelig din eks's tap som ikke får vært der på samme vis som hvis dere hadde fortsatt vært sammen :Heartred
   
  • Hjertelig Hjertelig x 1
 8. FruFrøken1991 Forumet er livet Februar 2014 - Skjult forum Januarhula 2014 Februarlykke 2016

  Uff :( om han kommer tilbake, si nei! Ei venninne av meg ble forlatt av mannen i januar, etter 19 års ekteskap, to barn i tenårene. De måtte jo snakke sammen med ungene også, og plutselig ville han tilbake. Dette sa han foran ungene. Etter 6 dager hadde han ombestemt seg igjen :mad:

  Stå opp for deg selv og babyen, det kommer til å gå fint :)
   
  • Hjertelig Hjertelig x 1
 9. Mrs.B Betatt av forumet Febbisbebbis'18

  F* fa*en for et kryp, håper for guds skyld du greier å si nei om han kommer krypende tilbake. Å være førstegangsmor er hardt og enda hardere alene, MEN det blir bedre og tipper på du kommer til å bli så opptatt med den lille hjerteknusern at savnet av drittsekken blir mindre. Håper iallefall det og masse lykke til [emoji173]️
   
 10. Lykkeliten Glad i forumet

  JA! Det har rablet for han!!
  Slike mannfolk skulle ha fått et stempel i nakken eller noe slik der ingen andre damer rotet seg borti han heller.
  Hvem kan gjøre noe så grusomt mot et annet menneske? et menneske som du har bodd og elsket i maange år?
  Når man i tilegg er gravid?
  Du fortjener så mye bedre å det håper jeg du virkelig får.
  Har du venner / famile så støtter deg?
  Jeg håper du ikke går tilbake til han om han kommer krypende for din egendel og barnet. Han fortjener deg rett og slett ikke.

  Når hun får tenkt seg om og den forelskelses / spennende følselsen går bort så våkner nok hun også. Det er ikke noen som vil ha et langsiktig forhold med en mann som gikk fra sin gravide kvinne som han har vært lag med i over 9 år men sin utro-flørt.
  Her må jo alle røde lys blinke, kanskje ikke det gjør det nå men jeg tror det vil komme..

  Tenk all smerten han har ført på deg! Det vil du ikke skal skje i reprise når du har et barn å beskytte i tilegg.

  Må bare si jeg beundrer din toleranse. Jeg hadde verken villa hatt han med meg på fødsel eller hatt mye hjelp av han i etter tid. dette valget tok han etter dere hadde valgt å få barn. Men det er meg, jeg sier bare at du er en langt mer tolerang person enn mange andre.

  Masse, masse lykke til! Du er en rå-tøff dame!
   
 11. gresstust Glad i forumet Marsipanene 2019

  Han der er ikke noe å samle på. Går ikke an å vingle med følelsene i 2 år, bli gravid og kjøpe hus og så bare stikke. Han har ikke mye respekt for andre mennesker. Dette burde han snakket med deg om for lenge siden. Han har vært utro i tre måneder, men han har vært uærlig i 2 år. Du kommer til å finne noen som er mye bedre enn han. Frem til da så kommer du til å kose deg maks med lille babyen. :)

  Det er klart at man sørger over at 9,5 år sammen, samt at fremtidsdrømmene er knust. Men, plutselig er dette bare minner. Det nye livet blir bedre skal du se :) Når en dør lukkes, så åpnes en annen.

  (PS: Jeg hadde aldri i livet latt han være med på fødsel. Så sårbar man er når det står på, så ville jeg kun hatt med noen jeg stolte 100% på og følte meg trygg sammen med.)
   
  • Enig Enig x 1
 12. Isla Glad i forumet Marsipanene 2019 ❤️ Februarskattene 2019 ❤️

  Jeg lurer virkelig på hvordan det går med deg?
   
  • Enig Enig x 1
 13. LittleBiii Forumet er livet

  Siterer denne. Fikk helt vondt når jeg leste om hva han lot deg gjennomgå :(
   
 14. Rotkopp Forelsket i forumet Julibarna 2019

  Jeg har også nettopp lest dette, og lurer veldig på hvordan det går med deg? Fikk så vondt av deg. :Heartred:Heartred
   
 15. frupingvin Elsker forumet Sensommerbarna 2019

  Håper det går bra med deg:Heartred Jeg har opplevd å være barnet i en lignende situasjon og min far kom ikke tilbake.
  Sender godr tanker og håper alt går strålende med deg og babyen din!
   
 16. annafk Elsker forumet Maiblomstene 2016 Oktoberlykke 2019

  Håper du har noen å prate med.. jordmor? Psykisk helsetjeneste i kommunen? Dette er mye å håndtere, i den situasjonen du er nå. Det er ingen skam å be om hjelp. Alle gode tanker til deg :Heartpink
   

Del denne siden