Koldtbord

Majones, remulade, dressing (dvs, jeg har funnet en dressing jeg liker. Den er ikke i "majones og den typen ting" kategorien, det er denne) er slikt jeg ikke spiser

Snitter er ofte er lite mareritt. Men koldtbord, som buffet, det er godt.

Og vi har selvsagt dressing og majones og remulade til de som vil ha, men ikke blandet i. I salaten, det står ved siden av, etc. Løk til karbonader ligger bare på ene siden så det er helt mulig å forsyne seg med karbonade eller roastbiff uten løksmak, etc.

Jeg er sær på mat, og tilrettelegger for valgfrihet, i tillegg til allergier og vegansk livsstil, småbarn og hva det måtte være. Pr nå har vi somregel det minste barnet (førskolejenta mi er yngste barnebarn på begge sider. Vi har både eldste og yngste barnebarn på begge sider, inntil videre. Men innen vi skal konfirmere eldste, som ikke er før i 2023 tror jeg det blir, han går 7. Klasse nå så det er to år til, våren 2023 om verden da er normal, ja da har jeg minst en tanteunge ekstra, den er ventet i 2021, så det er jo mulig å å få enda flere til 23 :)

Jeg gleder meg og slike tråder får meg til å få lyst til å begynne å planlegge. Det er bare litt lenge til
 
Majones, remulade, dressing (dvs, jeg har funnet en dressing jeg liker. Den er ikke i "majones og den typen ting" kategorien, det er denne) er slikt jeg ikke spiser

Snitter er ofte er lite mareritt. Men koldtbord, som buffet, det er godt.

Og vi har selvsagt dressing og majones og remulade til de som vil ha, men ikke blandet i. I salaten, det står ved siden av, etc. Løk til karbonader ligger bare på ene siden så det er helt mulig å forsyne seg med karbonade eller roastbiff uten løksmak, etc.

Jeg er sær på mat, og tilrettelegger for valgfrihet, i tillegg til allergier og vegansk livsstil, småbarn og hva det måtte være. Pr nå har vi somregel det minste barnet (førskolejenta mi er yngste barnebarn på begge sider. Vi har både eldste og yngste barnebarn på begge sider, inntil videre. Men innen vi skal konfirmere eldste, som ikke er før i 2023 tror jeg det blir, han går 7. Klasse nå så det er to år til, våren 2023 om verden da er normal, ja da har jeg minst en tanteunge ekstra, den er ventet i 2021, så det er jo mulig å å få enda flere til 23 :)

Jeg gleder meg og slike tråder får meg til å få lyst til å begynne å planlegge. Det er bare litt lenge til
Da tror jeg til og med jeg hadde funnet noe godt i dine selskap :P
 
Da tror jeg til og med jeg hadde funnet noe godt i dine selskap :p
Det hadde du.

(for er fokus for meg er at alle skal finne noe de liker. Nettopp fordi jeg selv ikke alltid liker. Så var du invitert hadde det å ha noe som falt i smak vært viktig for meg)
 
Det hadde du.

(for er fokus for meg er at alle skal finne noe de liker. Nettopp fordi jeg selv ikke alltid liker. Så var du invitert hadde det å ha noe som falt i smak vært viktig for meg)
Du er en av få som har det synet føles det som. F eks i bryllupsfesten til søstera mi var det tapas... eneste jeg fant som jeg likte var stekte poteter.. og det å sitte en hel bryllupsfest å bare skulle spise stekte poteter er litt trist. I tillegg satte de meg med ryggen mot de, og jeg med min nakke kan ikke akkurat snu hodet for å følge med på talene osv. (hestesko med folk på begge sider)
 
Du er en av få som har det synet føles det som. F eks i bryllupsfesten til søstera mi var det tapas... eneste jeg fant som jeg likte var stekte poteter.. og det å sitte en hel bryllupsfest å bare skulle spise stekte poteter er litt trist. I tillegg satte de meg med ryggen mot de, og jeg med min nakke kan ikke akkurat snu hodet for å følge med på talene osv. (hestesko med folk på begge sider)

Vi giftet oss heldigvis før min svigerinne ble vegetarianer, for der serverte vi middag. Oksesteik med potet og saus og sånn.

Dåpen til eldste ble litt sånn "Oi, søren. Det var det ingen som minnet meg på!!!" hastverk ordnet noe hun kunne spise. (vel. Vi hadde salat, men det ble kokt pasta. Og stekt egg)

Til de neste ungene har jeg visst det og det har jo utviklet seg, men da har jeg kontroll.

Koldtbord synes jeg er greit å legge tilrette for mat alle liker med stor grad av valgfrihet. Tapas er ikke jeg heller glad i, så der hadde jeg neppe servert, men både grunnet allergier og veganer og meg selv hadde det i alle fall vært ikke - typisk Tapas der i tillegg. Det hadde vært en smal sak å ha noen kjøttboller (uten hvitløk og alt mulig) eller karbonader eller noe kylling som ikke er sauset inn i en marinade, som du kunne spist sammen med de potetene. Og en god, nøytral focaccia. Med bare salt f. Eks.
 
Da tror jeg til og med jeg hadde funnet noe godt i dine selskap :p
Det er slik jeg er vant til koldtbord, slik sara beskriver :) syns dog det er godt med snitter, men noe kresen der (liker best de med karbonader eller roastbeef) :p
 
Takk for svar alle sammen:)
Kengubarnet har bestemt at det blir koldtbord selv , for da får alle noe de liker forhåpentligvis
 
Back
Topp