Kløe

En tråd i 'Mars 2021' startet av Stressaførstegangsmamma, 7 Feb 2021.

Endre kallenavn | Kom i gang/Hjelp
 1. Stressaførstegangsmamma Flørter med forumet

  Får heldigvis holde hun inne i magen til vertfall mandag, da er det nye blodprøver. Jeg kjenner godt med liv og leververdiene er på vei ned. Fikk zofran for kvalmen (den kom igjenn for noen uker siden, men ble ikke så intens som den er nå før for noen dager siden) så det ble plutselig en helt annen instilling på meg når den roa seg :shy: sykt slitsomt å være så kvalm igjenn:stop: ser lysere på ting nå som matlysten/energien er kommet litt tilbake ;)

  kløinga er så som så, men den overlever jeg bedre enn kvalmen :D
   
  • Hjertelig Hjertelig x 4
 2. Papoo Flørter med forumet Marshmallows2021

  Var på kontroll på fødepol i går, og det er planlagt igangsettelse på mandag med ballong. Ringte nå for å få svar på blodprøver, og gallesyre har steget fra 19 til 37 på en uke. Jordmor skulle konferere med overlege, men regner med/ håper at det ikke blir fremskyndet. Vil gjerne ha denne uka til avslapning og siste del av redebygging :hungry: Hvordan går det der?
   
  • Hjertelig Hjertelig x 1
 3. Stressaførstegangsmamma Flørter med forumet

  de steg bra på meg på en uke også, men nå datt de plutselig ned til 16 (takk gud). Så ikke mist håpet:happy: Jeg skal igangsettes på torsdag, har vert til stripping både i dag og i går, har 1cm åpning, så satser på det blir såpass åpent til torsdag at de bare kan ta vannet med en gang jeg kommer:notworthy hadde vert fint å ikke bruke så sykt mangen timer på å modnes da jeg må være på sykehuset imens en eventuell ballong hadde vert inni. Jeg bor 3,5 t fra sykehuset så jeg får ikke reise hjem i mellomtiden.
  Hvor langt på vei er du i dag?
   
  • Optimistisk Optimistisk x 1
 4. Papoo Flørter med forumet Marshmallows2021

  Overlege ville gjerne ha meg tilbake for kontroll på fredag, men settes ikke igang før mandag, heldigvis. Håper stripping hjalp på. Jeg skal ha modningsakupuntur nr. 2. i morgen, krysser fingrene for at det gir noe funksjon. Jeg er 37+4 i dag. Masse lykke til i morgen, håper igangsettelsen ikke drøyer for lenge for deg:angelic:
   
 5. Stressaførstegangsmamma Flørter med forumet

  Tusen takk, var hos skjekk hos jordmor, hun sa at her har det skjedd ting. Åpnet seg 0,5cm over natten og noe andre greier som var utviklet seg son jeg ikke skjønte noe av, var vertfall positivt:hilarious: her har slimproppen kommet ut både i går og i dag, og har maserier. Satser på jeg går fort i aktiv fødsel i morgen:D lykke til til deg på mandag:Heartred:Heartred
   
  • Hjertelig Hjertelig x 1
  • Optimistisk Optimistisk x 1

Del denne siden