Klær til April baby

En tråd i 'April 2021' startet av *Butterfly*, 17 Sep 2020.

Endre kallenavn | Kom i gang/Hjelp
 1. Animor Betatt av forumet Vårspirene 2021

  Dette blir vår andre april baby, dog det er 12 år siden sist. Jeg kan ikke huske at det var nødvendig med så mye ull, men mye bomull og gode dresser. Tenker at jeg kjøper litt av begge deler denne gangen, og ser an vær og temperatur. Bor på Vestlandet, så her vet en jo aldri :hilarious:
   
  • Liker Liker x 1
 2. Bamsemums2019&2021 Gift med forumet Vårspirene 2021 Junibarna 2019

  Jeg tror noen bare er mer fan av ull enn andre. Her i familien går det i ull hele året. Synes det er betryggende å ha på noe som hjelper babyen regulere temp. I tillegg er det godt å vite at de ikke blir kalde på gulvet når de ligger der og at dersom de sikler eller gulper og blir litt våte på brystet så holder ullen de varm likevel. Blir man våt i bomull blir man kald. Bomullen mangler alle de fantastiske egenskapene som ull har ;) Så det er ikke bare utetemperaturen som gjør at vi velger ull her :)
   
  • Enig Enig x 3
 3. *Butterfly* Glad i forumet Vårspirene 2021 Junilykke2018

  T
  Takk for gode tips :happy: Sprekt med så tette!! Mem du har hvertfall klær på plass til rett årstid:D
   
 4. Snooze Glad i forumet Vårspirene 2021

  Jeg bruker for det aller meste ull hele året selv også, i alle fall sokker og undertøy, joggebukser, osv. Tørker fort, lukter lite, bra temperaturregulering. Elsker de tynne ankelsokkene fra Janus, for eksempel!
  Kommer definitivt til å jakte sommerull-babytøy også, selv om det sikkert blir litt av hvert :)
   
  • Liker Liker x 1
 5. Mams32 Glad i forumet Påskekyllingene 2020

  hehe ja klaffet bra sånn sett :hilarious: har vel ikke heeelt gått ordentlig opp for meg hva jeg har gjort :woot:
   
  • Morsom Morsom x 1
 6. Brennlotto Gift med forumet Mailykke 2018 Vårspirene 2021

  Jeg har lyst til å prøve ut nøstebarn"konseptet". De har lagt ut hvor mange plagg man trenger til nyfødt, og holde meg til det (bortsett fra det vi får i gaver). Tror det er et par ullbody, et par longs, ullnattis, ullsokker og ulldressFikk tidlig i mai 2018, og da kokte vi! Det var et utrolig varmt år å ha nyfødt på :wacky:
   
  • Liker Liker x 1
  • Optimistisk Optimistisk x 1
 7. Bamsemums2019&2021 Gift med forumet Vårspirene 2021 Junibarna 2019

  Ulempen med det er at du trolig må vaske hver dag. Bare en rask håndvask selvsagt og ull tørker jo relativt kjapt, men du kan fort stå der uten skift. Vi har måttet skifte 4 ganger på nyfødt ila. dagen på bæsjedager, men det finner du jo raskt ut av. Også er det alltid lurt å ha med skift når man skal bort, men hvis skiftet henger til tørk på badet så blir det vanskelig. Det er et godt utgangspunkt og går det ikke så supplerer du jo bare senere. Du får sikkert det du trenger ekstra i gave. Spennende! :D
   
 8. Brennlotto Gift med forumet Mailykke 2018 Vårspirene 2021

  Håper å finne en god løsning for å unngå bæsjelekkasjer (undersøker hvilke tøybleiemuligheter som er best for nyfødt), samt håper å ikke få en gulpebaby :D da skal det holde å lufte klærne mellom bruk. Ellers har vi jo litt klær fra storesøster, men har ikke tatt vare på så mye :) synes bare at det høres ut som et fornuftig utgangspunkt i dagens samfunn, der vi ofte kjøper så himla mye og spesielt i de minste størrelsene.
   
 9. Bamsemums2019&2021 Gift med forumet Vårspirene 2021 Junibarna 2019

  Veldig fornuftig ☺️ Har selv en del fra Nøstebarn og det er aldri blitt vasket. Bare luftet ved behov :)
   
  • Liker Liker x 1
 10. Anni94 Elsker forumet Vårspirene 2021

  Jeg bruker nesten bare bambus og bomull jeg! For det første ville jeg ikke bruke for mye penger på ull i tilfelle eksem, veldig mange små barn som reagerer på ull. Og så er jeg drittlei av bæsj på ull, det går jo aaaaldri bort med mindre jeg er rask med sitronsåpa, bomull og bambus er bare å gunne på 60 grader så forsvinner alt :) men man må som nevnt være flinkere å regulere temp med bomull da, ettersom denne ikke er selvregulerende
   
 11. Little_earthquakes Andre møte med forumet

  Vi har en jente fra før som er født i slutten av mai, og har mest bomull og sommertøy i de minste størrelsene. Hun var i tillegg ganske varm av seg. Så jeg kommer nok til å kjøpe inn litt mer ull, i hvert fall noen langermede ullbodyer og kanskje ullpysj, så får vi heller supplere hvis det blir nødvendig (og når vi vet mer om lille). Vi hadde skikkelig gulpe/bæsjebaby sist, og hun brukte både 50 og 56 lenge, så da var jeg utrolig glad for at vi hadde fått så mye små klær og at det meste var bomull :smiley-ashamed004 Det ble MANGE skift for å si det sånn.
   
  • Liker Liker x 1
 12. Tildus Forelsket i forumet MayDay2021 Vårspirene 2021

  Bor også på Vestlandet og tenker første månedene er tynn ull supert i starten. Jeg bor også på en forblåst øy så det gjør det litt kaldere i perioder.
   
 13. *Butterfly* Glad i forumet Vårspirene 2021 Junilykke2018

  Trodde bambus skulle vaskes på ull program, står at det tåler 30/40grader:p
   
 14. Bamsemums2019&2021 Gift med forumet Vårspirene 2021 Junibarna 2019

  Joha har en superdigg sommerullkolleksjon :) Den kommer på våren en gang :)
   
  • Liker Liker x 1
 15. Hulder Forumet er livet August 2018 Vårspirene 2021


  Ganske intens sommar å gå gravid også. Mvh August2018 :smiley-ashamed004
   
  • Enig Enig x 1
 16. Anni94 Elsker forumet Vårspirene 2021

  Her går det på både 40 og 60, bambus holder seg mye bedre enn ull i forhold til passform hvertfall, og så setter flekker seg på en annen måte på ull enn bambus og bomull :)
   
  • Informativ Informativ x 1
 17. Brennlotto Gift med forumet Mailykke 2018 Vårspirene 2021

  OMG, ja, det tror jeg på! Jeg ble med ett veldig takknemlig for at jeg ikke hadde termin etter sommeren det året :wacky:
   
 18. Bamsemums2019&2021 Gift med forumet Vårspirene 2021 Junibarna 2019

  Har forresten ett klestips til. Av mer generell karakter, men Kuling er et fantastisk merke. Kvalitet til en god pris. Ullen deres tåler seriøst ALT og er sååååå myk og god. Regntøyet scorer høyt på tester, skoene er slitesterke og gode, fleecen er god, dressene er bra. Ja, vi kjøper veldig mye Kuling fordi det er kult design, høy kvalitet og bra pris. Babyshop har dessuten nesten alltid salg på Kuling :)
   
  • Hjertelig Hjertelig x 1
 19. Tildus Forelsket i forumet MayDay2021 Vårspirene 2021

  Takk for tips:) her måtte minsten plutselig ha ny vinterdress så skal sjekke ut kuling
   
  • Liker Liker x 1

Del denne siden