Fru Riskorn
Forumet er livet
Jeg bruker kun karbonadedeig, så jeg bruker fett i pannen ja...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notat: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
ORIGINAL: @dnim
Ja, alltid litt smør. Ikkje for at det trengs, men for smaken sin del.
ORIGINAL: AnHe
ORIGINAL: AnHe
Har hatt smør i panna en gang bare, og det var fordi jeg glemte meg..
Ser ingen vits i smør nei, kjøttdeig og bacon klarer seg uten [:)]
kom på at jeg bruker smør på elgkjøttdeigen som jeg får av bestefar, men kjøpes: Nei! [:D]
ORIGINAL: lejon
ORIGINAL: BlessItBe
Bare jeg som synes karbonade deig er dyrt???
Jeg bruker ikke smør sammen med kyllingkjøttdeig eller...
Nei, det er dyrt[8D]
Men jeg lukker øya når jeg plukker den, så da går det bra[:D]
ORIGINAL: lejon
ORIGINAL: BlessItBe
ORIGINAL: lejon
ORIGINAL: BlessItBe
Bare jeg som synes karbonade deig er dyrt???
Jeg bruker ikke smør sammen med kyllingkjøttdeig eller...
Nei, det er dyrt[8D]
Men jeg lukker øya når jeg plukker den, så da går det bra[:D]
19 kroner på Rema [:)][8D]
Hvada?[8D] Karbonadedeig?
ORIGINAL: AnHe
ORIGINAL: AnHe
Har hatt smør i panna en gang bare, og det var fordi jeg glemte meg..
Ser ingen vits i smør nei, kjøttdeig og bacon klarer seg uten [:)]
kom på at jeg bruker smør på elgkjøttdeigen som jeg får av bestefar, men kjøpes: Nei! [:D]