kan noen hjelpe ang kald mme?

ORIGINAL: *yummymummy*

ORIGINAL: hissigproppen

ORIGINAL: *yummymummy*

ORIGINAL: hissigproppen

ORIGINAL: TinaCeline

Tar kaldt vann fra spingen å blander i pulveret[8|]
mme skal blandes ved minst 70 grader for å drepe bakterier.


nei, ikke alle som skal blandes i 70 grader.
Den jeg bruker skal blandes i 40 grader.
Men det er riktig at man ikke skal bruke kaldt vann fra springen heller, for å blande.
Retningslinjene fra WHO gjelder alle typer mme såvidt jeg vet. Bakteriene som evt skal drepes er jo der, de skiller ikke mellom nan og collet...


bruker småfolk, og på pakken står det varm kaldt vann til 40 grader.
Og at dersom man er usikker på vannkvaliteten skal det varmes til 70 grader, og avkjøles.
Men er ikke bakteriene i pulveret da? Melkebakterier...

Jeg fulgte hvert fall anbefalingene de gangene vi laget mme, og oppfordrer de som spør her om det samme ihht WHOs retningslinjer.
 
`På kuvøseavd så laget de også for et døgn i gangen [8|] Så tror ikke det kan være sååå ille?
Men når jeg kom hjem så laga jeg ny melk for hver gang, fordi det er sånn jeg alltid har hørt det skal gjøres, og synes det lukta bedre av melka da [:)]

Ville laga melka som vanlig og satt den i kaldt vannbad jeg, går ganske fort det [:)]
 
Back
Topp