Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notat: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Var det jeg var redd for:/ Nei får vente til mannen kommer hjem. Litt surt for skulle hatt det gjort nå:) Skal lage krem så er nok ikke det beste kanskje.Engel skrev:
Var det jeg var redd for:/ Nei får vente til mannen kommer hjem. Litt surt for skulle hatt det gjort nå:) Skal lage krem så er nok ikke det beste kanskje.Engel skrev:
Jeg hadde ikke brukt den til krem... men til en saus ellernoe hvor den varmes opp er det nok ikke et problem. Når det kommer til melkeprodukter pleier jeg egentlig å hive de straks de passerer datoen da men :)CaritaA skrev:
Bouncing buttplug skrev:
Jeg hadde ikke brukt den til krem... men til en saus ellernoe hvor den varmes opp er det nok ikke et problem. Når det kommer til melkeprodukter pleier jeg egentlig å hive de straks de passerer datoen da men :)CaritaA skrev:
Den blir fortere dårlig til varmmat enn kaldmat.. Heller du "på kanten"fløte/melk i varm mat så vil den skille seg uansett..
Lukt og smak! Sannsynligvis er den helt fin. Jeg kan finne på å bruke den til f.eks vaffelrøre selv om den har vært åpnet også. Bare å sile den for klumper, hvis den smaker ok da:)) Tror fettet samler seg på et vis, om den har stått en stund.1980 skrev:
Lukt og smak! Sannsynligvis er den helt fin. Jeg kan finne på å bruke den til f.eks vaffelrøre selv om den har vært åpnet også. Bare å sile den for klumper, hvis den smaker ok da:)) Tror fettet samler seg på et vis, om den har stått en stund.1980 skrev:
Bouncing buttplug skrev:
Lukt og smak! Sannsynligvis er den helt fin. Jeg kan finne på å bruke den til f.eks vaffelrøre selv om den har vært åpnet også. Bare å sile den for klumper, hvis den smaker ok da:)) Tror fettet samler seg på et vis, om den har stått en stund.1980 skrev:
Klumpene er jo bare fett. det forsvinner når du blander det ut i røra