Julegaver og bursdagsgaver

En tråd i 'Høytider' startet av Aninee, 17 Jun 2018.

Endre kallenavn | Kom i gang/Hjelp
 1. Turkistliv Gift med forumet Himmelbarn Vi som prøver :)

  Jeg setter hundre ganger mer pris på praktiske ting!! Barna har så mye leker at det er helt tåpelig..
   
  • Liker Liker x 2
 2. Sara Trøtt hormonbombe VIP Desemberglede 2015 Januarlykke 2016

  Man kan helt klart gi klær og praktiske gaver.

  Man kan med fordel avklare med foreldrene. Ang F.eks størrelse. Mellomste mi troppet fornøyd og blid opp i en "ny" kjole en sommer, svigermor kommentere "så fin kjole. Er den ny?" "ja", Sa jenta på 5,5, "jeg fikk den i bursdagsgave av deg da jeg ble fire" ganske konsekvent ligger klærene de får til jul og bursdag på vent et år eller mer.
   
  • Liker Liker x 1
 3. Aninee Forumet er livet Januarlykke 2016

  Ser den. Har vansker nok p kjøpe klær til min egne når man skal kjøpe slike gave tidlig på årene.
   
 4. Sara Trøtt hormonbombe VIP Desemberglede 2015 Januarlykke 2016

  Svigermor kjøper typisk dagen før hun gir. Men sier jeg str 110 (om en unge som bruker 104 men gjerne kan få 110) så kjøper hun 116. Eller gjerne 122/128.

  Hun mente at eldstemann som spiller i korps tenger hvit skjorte så hun kjøpte en i str 10 år til jul. Uniformen kommer med skjorte. Han bruker str 8 år. Han er kortere og tynnere enn naboen som er 7. Uniformen i 8 år kommer han til å ha noen år. Buksa er lagt opp sikkert ti cm.

  Han arva ei bukse fra en kompis som er et år yngre tidligere i uka (de kom dit etter skolen og var våte så han fikk på en som var for liten til kompisen og beskjed om at han kunne beholde den) vi måtte bare trekke inn strikkene i siden på den (heldigvis knapp og strikk på innsiden i livet) sånn 5-6-7 cm i hver side. Så henger den ca oppe.

  Til bursdagen blir han 10 og svigermor kommer til å gi ham klær. Ei bukse han fikk for et par år siden er endelig passelig. Med Lego ninjago på. Det går han ikke med lenger. Han var åtte da (og trengte nye bukser) han er ti nå.
   
  Last edited: 20 Jun 2018
 5. Avocado Forumet er livet Tilgangsansvarlig VIP Assistert-jentene Febbisbebbis'18 Snøfnuggene 2018

  Spør gjerne hva de ønsker seg, så nå blir det ofte noe annet enn klær. Men da de var mindre og søsteren min svarte for dem ble det alltid klær!
   
 6. Aninee Forumet er livet Januarlykke 2016

  Jeg tenker en str større på begge gutta nå. Men på jentene i familien prøver jeg å kjøpe det som de bruker. Men som regel må jeg vente med helt inntil dagen de skal ha det...gavekort er kjedelig 1[emoji85]
   

Del denne siden