Julaften

Nektarin

Glad i forumet
Desemberglede 2015
Hvordan tenker dere å gjøre det på julaften?

Eldste dattera mi på 12år skal egentlig være hos pappaen sin på julaften i år, men vi bor nært og hun pleier å være hos den andre på formiddagen.
Han på 22mnd blir ganske utrivelig etter leggetid så vi har forsøkt å snu litt på døgnet slik at han nå i jula sover fra 20-08. Vi har og en liten tass på 10 dager og kommer derfor til å feire hos oss selv alene i år.

Tradisjonen tro spiser vi middag kl 17, både pga eldstejenta er hos oss frem til ca 16.30 og at det kan bli seint for han på snart to. Vi tenker at nissen kommer kl 15 og at gavene åpnes da, før middagen.
Høres det ut som en grei plan?
Vi vurderte å fremskynde middagen til ca 15.30 og ta gavene etterpå, men da blir tiden fra måltidet kl 12 (hos mine foreldre) og middagen så kort, og så går hun på 12 fra middagsbord til middagsbord, med bare litt gaveåpning innimellom.

Vi har kjøpt el-piano til hele familien noe jeg vet at hun på 12 vil bli henrykt over og hun kommer til å ville ta det i bruk med en gang, derfor ønsker vi litt tid til at hun kan prøve det før hun drar til pappaen sin.
 
Back
Topp