Julaften

En tråd i 'Mars 2014' startet av Junibarn84, 14 Des 2015.

Endre kallenavn | Kom i gang/Hjelp
 1. Junibarn84 Forumet er livet Marsboerne Tilgangsansvarlig VIP Julimammaer 2016 Junibarna 2019

  Hvordan gjør dere andre det på julaften mtp middag og pakker?
   
 2. Ninajinta Elsker forumet Marsboerne

  Tenker vi kanskje spiser rundt halv fem. Da rekker vi noen pakker før vi må legge han. Tipper han holder ut til maks 19, men muligens lenger om han hviler litt senere. Tviler på han bryr seg noe særlig om pakkene uansett og vi har nok med storebror og hans gaveåpningskaos;) Skal ha julaften hjemme så får ta det som det kommer.
   
 3. K84 Elsker forumet Marsboerne

  Vi skal være hos svigers i år, så vet ikke helt hvordan det blir. Regner med at han får åpne litt pakker før middag hvis middagen blir i 17-tiden, han er i seng 18:30.
   
 4. Audrey Elsker forumet Marsboerne

  Middag ca 17, og så får hun være med på litt gaveåpning før sengetid 19/19.30. Guttene (5 og 7) får være opp litt lenger. Resten av gavene til ungene fordeler vi utover i romjula, det blir så mye på en gang.
   
 5. Buebe0708 Elsker forumet

  Middag ca kl 16 og pakker etterpå. De får alle åpne en pakke på morgenen, resten må vente til etter middag. Vi er kun oss 5 i år så vi kan gjøre alt akkurat som det passer oss :)
   
 6. 1gangs:) Glad i forumet

  planlegger middag rundt 4, men blir sikkert rundt 5, ;) så pakker og etter pakker blir d dessert, så seng rundt kl 8 for minste og litt senere for eldste, så når ungene er i seng er d litt er dessert og noe godt i glasset til oss voksne mens vi finner fram noen spill ;)
   
 7. M+A=baby Forumet er livet Marsboerne VIP Sommerfuglene 2017

  Litt usikker, har ikke lagt en plan ennå. Hun er eneste barnet da, så da blir det sikkert "eget opplegg" for henne med gaveåpning etter middag. Hun kan fint være oppe til 20 hvis hun har sovet bra på dagen.
  Tipper vi spiser middag kl. 17, så det blir nok ikke noe problem:)
   

Del denne siden