at dere gidder å fylle opp plassen i magen med medisterkake og pølse, når man heller kan spise mer ribbe! 
Nå er jo ikke jeg vokst opp med å spise slikt til julemiddagen, så jeg syns det er mer sært å ha kjøttmat som tilbehør til kjøtt. Ribbe er jo noe av det beste som er, og det andre er jo "bare kjøttkake og pølse" i mine øyne", som jeg heller ville hatt som en egen julemiddag. Jeg har en gang vært på en julemiddag hvor de serverte julematen sånn, og jeg syns bare det var feil, vil ha ribbe i hver en bit.
Lurer på om det er mer et fenomen andre steder i landet enn nordpå liksom?
Hvordan spiser dere ribba?
Her er det bare potet, nydelig brunsaus, gulrøtter og helst rosenkål, surkål evt. rødkål.
Vi har hatt en litt sær tradisjon som min x-stefar dro inn, nemlig å spise salt potetgull som tilbehør til ribba, så det har mamma hatt i flere år. Spesielt, men slett ikke ille.
Ikke noe jeg kommer til å videreføre da.

Nå er jo ikke jeg vokst opp med å spise slikt til julemiddagen, så jeg syns det er mer sært å ha kjøttmat som tilbehør til kjøtt. Ribbe er jo noe av det beste som er, og det andre er jo "bare kjøttkake og pølse" i mine øyne", som jeg heller ville hatt som en egen julemiddag. Jeg har en gang vært på en julemiddag hvor de serverte julematen sånn, og jeg syns bare det var feil, vil ha ribbe i hver en bit.

Lurer på om det er mer et fenomen andre steder i landet enn nordpå liksom?
Hvordan spiser dere ribba?
Her er det bare potet, nydelig brunsaus, gulrøtter og helst rosenkål, surkål evt. rødkål.
Vi har hatt en litt sær tradisjon som min x-stefar dro inn, nemlig å spise salt potetgull som tilbehør til ribba, så det har mamma hatt i flere år. Spesielt, men slett ikke ille.
