Inspirasjonstråd

En tråd i 'Sunn livsstil/slanking/trening' startet av Trebarnsmor_i_nord, 21 Mai 2019.

Endre kallenavn | Kom i gang/Hjelp
 1. Lilth Elsker forumet Himmelbarn Junilykke 2022 Assistert-jentene

  Gubben kommer til å bli frustrert, men har nå meldt meg inn på vektklubb.no igjen..
  Jeg trodde jeg ikke hadde med meg mellommåltid i dag og holdt på å bli nervevrak.. hvordan skulle jeg få i meg nok mat nå? Viste seg at jeg hadde litt yoghurt igjen på jobb, så det ordnet seg :)

  Har lagt inn alt jeg har spist i dag, men ligger fortsatt 700kcal under det jeg skal ligge på for å gå ned 0.5kg i uka.. er altså 1200 kcal unna hva de mener jeg trenger vanligvis for å opprettholde..
  Har akkurat spist middag og får vel presse i meg kveldsmat etterpå.
  Kommer til å loggføre noen dager og se hvordan det går..

  Jeg skjønner jo at jeg må putte inn mer mat, men skjønner ikke hvordan. Spiser vanligvis to knekkebrød til frokost og lunsj, spiser jeg tre er jeg vanligvis stappmett..
  Mellommåltidene mine får heller bli litt større enn andres..
   
 2. Trebarnsmor<3 Flørter med forumet

   
 3. Trebarnsmor<3 Flørter med forumet

  Jeg får visst ikke til det her med svar idag! :p
   
  • Morsom Morsom x 2
 4. Lilth Elsker forumet Himmelbarn Junilykke 2022 Assistert-jentene

  Ble mye tull i dag ja :p

  Ettersom jeg har en forhistorie med spiseforstyrrelser, så er ikke kaloritelling det mest ønskelige, men nå er det ille, bare andre veien.
  Før var jeg alltid redd for å spise for mye, nå er jeg redd for å spise for lite. Og jeg spiser jo tydeligvis for lite.. for kroppen min nå :banghead:
  Hadde jeg vært 20-25kg lettere så hadde det jo vært ganske greit :p
   
 5. Trebarnsmor<3 Flørter med forumet

  Da skjønner jeg godt at det kanskje ikke er så lurt! Men du går fortsatt til ernæringsfysiolog?
  Det er jo viktig å passe på at man får i seg nok mat også :) Hadde jeg vunnet masse penger i Lotto, så skulle jeg leid inn noen til å lage all mat til meg for en periode, og passet på at jeg fikk i meg akkurat det jeg trengte :p

  Jeg ønsker på den ene siden å gå såpass sakte ned i vekt at kroppen får tid til å venne seg til at den er mindre, og at huden samtidig får trukket seg sammen. På den andre siden ønsker jeg å gå ned veldig raskt i vekt, for at jeg skal klare å se større forskjell, og raskere komme ned til min trivselsvekt! Jeg jobber mye med å prøve å holde vektnedgangen på et fornuftig nivå.
   
  • Hjertelig Hjertelig x 1
 6. Lilth Elsker forumet Himmelbarn Junilykke 2022 Assistert-jentene

  Går fortsatt til ernæringsfysiolog og tvinger meg til å finne noe å spise om det er veldig langt under hva jeg burde få meg, når kvelden kommer :)

  Hittil har jeg hatt flere dager hvor jeg har fått i meg det jeg trenger og vekta beveger seg, jeg er i bedre humør og har bedre energi :)

  Jeg dropper airsoft i dag pga menssmerter og oppblåst, vond mage, men skal avgårde på treningssenteret om litt :)
  Kjennes ut som treningsgleden er tilbake, noe som er fantastisk :D

  Jeg vil jo gjerne se resultateter, men har derfor valgt å laste ned en app hvor jeg registrerer øvelser, antall kg og repetisjoner, samt en hvor jeg legger inn mål.
  Da kan jeg følge med på litt andre resultater enn bare vekt også :)
   
 7. Trebarnsmor<3 Flørter med forumet

  Så bra at det går bedre! :) Jeg har hatt en tanke om å måle meg, men av en eller annen grunn klarer jeg ikke å få gjort det :p skal se om jeg får gjort det i morgen tidlig! :) Jeg kjenner at jeg trenger noe som ikke varierer så mye som vekta; jeg klarer ikke å la være å veie meg ofte, og det er litt nedtur hver gang jeg går opp noen gram :/

  Her har det egentlig gått bra, når jeg får snakket fornuft til meg selv når jeg plutselig veier litt mer :p Men spiser sunnere og er mer aktiv :) unner meg også litt sjokolade og cola av og til, men det er langt mindre enn før :)
   
 8. Lilth Elsker forumet Himmelbarn Junilykke 2022 Assistert-jentene

  Når jeg spiser nok har jeg sjeldent lyst på søtsaker, så det er egentlig greit. Vi var i Sverige i går og jeg kjøpte med meg en stor pakke med Kinder Bueno, en mørk sjokolade og en pose cheese doodles :p
  Hadde en del kalorier igjen på kvelden i går, så tok litt cheese doodles, men det var ikke sååå godt..
  Nå er ikke noe særlig godt når jeg spiser opp "restekalorier" da :p

  Jeg tror det å måle seg er en god ting, men det er lurt å bare gjøre det en gang i måneden, så man faktisk ser forskjell :)
   
 9. Trebarnsmor<3 Flørter med forumet

  Merker også at jeg har mye mindre søtsug når jeg spiser nok mat, og om jeg får litt søtsug, er det mye lettere å gå for et sunnere alternativ da, eller at det hjelper å gjøre noe annet som jeg setter pris på! :)

  Synes det er imponerende at du kan ha slike ting i huset uten å spise det! :) jeg kan bare kjøpe slikt når jeg faktisk tillater meg å spise det, eller så ligger det å roper på meg til jeg har spist det!

  Synes det er vanskelig å la være å veie og måle meg ofte, fordi det er så gøy når det går nedover,
  så vet ikke hvordan jeg skal klare å la være å gjøre det :p kanskje jeg må pakke bort vekt og målebånd, så det er litt mer tiltak å gjøre det..
   
 10. Lilth Elsker forumet Himmelbarn Junilykke 2022 Assistert-jentene

  Vekt er mest riktig om du tar den til samme tid hver gang, derfor anbefales det ikke å veie seg for ofte, fordi vekten svinger mye i løpet av en uke.

  Mål er litt langsommere enn vekt og derfor er det lettere å se forskjell om du venter litt mellom hver gang :)

  Jeg har søtsaker oppe på toppen av skapet, jeg må hente stol, klatre opp på toppen av kjøkkenbenken og hente :hilarious::hilarious:
  Glemmer som oftest at det ligger der fordi det er for mye jobb å komme seg opp :p
   
 11. ceme Glad i forumet Himmelbarn ❤️ Augustlykke 2020 ❤️

  Jeg slenger meg på her for å finne litt motivasjon! :)

  Akkurat nå sitter jeg faktisk godt planta i sofaen med en iskald Pepsi Max boks og ser på Jakten på kjærligheten! Var på spinning 60min klokken 18:30-19:30 og skulle liksom en liten tur med hunden når jeg kom hjem. Altså, hvordan kunne jeg glemme hvor saaaabla vondt det gjør i rumpa på spinning? Det gjorde vondt fra det sekundet jeg satt meg på sykkelen. Kunne ikke noe av vekten mitt satt seg på ræva istedenfor kun på magen?? :confused005 Kjennes jo ut som beina i rumpa sitter direkte ned på setet... aaah!!

  Jeg kan jo kanskje presentere meg om det skulle være av interesse for dere som er her inne! Er 27 år gammel, bor i Bergen med samboer og en liten hund. Har alltid spilt fotball og vært aktiv inntil begge korsbåndene røk. Har alikevel alltid vært stor, til tross for at jeg nok har vært i god form. Trent litt av og på på treningssenter de siste 10 årene. Etter en ganske bra treningsperiode fra januar til mars vokste det seg plutselig et lite mirakel inni magen min (har PCOS og egentlig litt gitt opp). Lille jenta vår skulle melde sin ankomst 21.12.2019, men livmorhalsen min sviktet og hun kom stille til verden 10.08.2019, helt perfekt men alt for liten for denne verden :Heartred Jeg er derfor sykemeldt og har nå tatt opp igjen treningen for å ha noe å gjøre på om dagene. Mannen spiller fotball og er på trening 2-4 ganger i uken og spiller kamp 1-2 ganger i uken, så treningsmessig er jeg helt på egen hånd der.

  Nå har jeg satt inn støtet for å trene og komme meg i best mulig form før vi får klarsignal på å prøve på et søsken for vår lille skatt i himmelen! Vi venter på at jeg skal koniseres i slutten av september og inntil da skal det jobbes ganske bra med denne kroppen her!

  Kroppen min burde nok i utgangspunktet ned 20-30 kilo dessverre, meeen en plass må det starte igjen :)
   
 12. Lilth Elsker forumet Himmelbarn Junilykke 2022 Assistert-jentene

  Heeeeei :joyful::joyful:
  Her er det bare å slenge seg på, det er litt opp og ned med aktivitet her :p
  Jeg har meldt meg på Slankekrigen for litt motivasjon, så skravler mer der.

  Jeg blir 29år i november, bor i Fredrikstad med mann, katt, og en stund til, svigerinnen min :wacky:
  Har to himmelbarn, som vi mistet på grunn av en kromosomfeil på min side, så nå skal vi snart igjen med PGD, som er en IVF variant hvor de gentester embryoer før innsett. Da ble det plutselig reellt å måtte ned i vekt :bag:
  Jeg har en forhistorie med anaroxia og bulimi, så mat er vanskelig og mitt største problem er egentlig å få i meg nok mat uten å få panikk om å ha spist for mye. Er mye bedre nå, men fortsatt ikke 100% frisk i tankemønsteret.

  Trener på treningssenter og er besøkshjem ca annenhver helg, så vi får kjørt oss litt innemellom.
  Spiller airsoft med mannen når muligheten byr seg :)
  Jeg ligger under BMI kravet, men vil gjerne ned litt til :), så jeg overlever hormonkurer.
  I følge BMI bør jeg ned 35kg, men jeg aner ikke hvor kroppen og hodet mitt vil være fornøyde, så akkurat det nå er det bare å holde seg under BMI kravet og få i meg nok mat :)

  Korsbånd og to ganger menisk operert i høyre kne, samt et håndledd uten full rotasjon, men får til det meste :p

  Velkommen skal du være :Heartred
  Tøff er du som bruker sm perioden på å komme deg i form, jeg var i "koma" i 5uker etter at vi mista første.
   
 13. ceme Glad i forumet Himmelbarn ❤️ Augustlykke 2020 ❤️

  Jaa, jeg så at det var en slankekrig i gang her men jeg så den dagen etter at påmeldingen var gått ut så det var litt kjedelig :( får slenge meg på neste!

  Så bra at de kan genteste før innsett! Helt utrolig hvor langt man egentlig er kommet i forhold til slikt :)
  Håper tankemønsteret holder seg greit, at du ikke vil få noe slags tilbakefall :Heartred

  Ah, den kroppen er kjip av og til altså! Knær er ganske heftig når de slår seg vrange..

  Jeg er delvis i koma jeg også altså, idag har jeg for eksempel grått omtrent i strekk fra jeg våknet når mannen gikk på jobb til han kom tilbake etter 8 timer. Hver gang han ringte for å høre hvordan det gikk bare strigråt jeg og han vurderte sterkt å komme hjem,.. Noen dager er så ufattelig mye tyngre enn andre!
   

Del denne siden