M
Moderator Amalie
Guest
Idag har vi blomkål- og skinkegrateng.
Skinkeboks, løk, hvitløk, blomkål og hvit ostesaus.
Hvordan lager du denne, MrsWinchester?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notat: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Idag har vi blomkål- og skinkegrateng.
Skinkeboks, løk, hvitløk, blomkål og hvit ostesaus.
Hvordan lager du denne, MrsWinchester?
Koker blomkålbuketter så vidt møre i vann tilsatt grønnsaksbuljong, hvitløk og finkuttet blomkålstik og blad.
Lager hvit saus på smør, mel, kraft fra blomkålen og melk. Smaker til med salt, pepper og muskatt, har i revet ost.
Finhakker løk og skinkeboks, og blander detter med blomkål og saus.
Inn i ovnen til gyllen farge, ca 30 min [emoji846]
Veldig godt [emoji3] og kan sikkert varieres mye mtp innholdet.
Her blir det bakt potet, brokkoli og grillet bbq svinefiletI dag står lassagne å hvitløksbrød på menyen. Hva skal du ha?
Hørtes veldig godt ut [emoji4]
I dag ble det endelig sommerfavoritten.
Kokt blomkål, brokoli å fersk potet, ostesaus å bacon
Glede mæ alltid i flere daga før æ ska lag det hær. Å når de nydlige grønnsaker'n fra norge e i sesong e smaken fra en annen verden [emoji7]
Hørtes veldig godt ut [emoji4]
Sausen, er det bare hvit saus med ost i?