Ikke for å kaste salt i såret...

En tråd i 'Vi som har mistet etter uke 12' startet av Aidaluna, 12 Mar 2017.

Endre kallenavn | Kom i gang/Hjelp
 1. Lilletrillee Betatt av forumet Himmelbarn

  Alt så bra ut i mitt svangerskap, tidlig ul i uke 10 for å fastslå hvor langt jeg var på vei . Hadde en til ul i uke 17 privat for bf skulle få være med og oul i slutten av uke 19. Alt var fint på alle , babyen var litt liten på oul men forsatt helt normalt og ikke noe bekymringsverdig med tanke på jeg har små barn fra før av. Fikk vekstkontroll pga jeg hadde svangerskapsforgiftning med første barnet mitt . Da jeg kom uke 24+2 var hjertet stoppet og fostervannet var forsvunnet. Har ikke merket noe til lekkasje av fostervann og hjertelyden var fin hos jm i mellom disse ultralydene. Kjente ikke så mye liv i svangerskapet men fikk beskjed om at det var pga morkaken lå foran og siste ul lå hun slik hun sparka innover. Håper obduksjonen gir noen svar, men det gjenstår å se
   
  • Hjertelig Hjertelig x 4
 2. Lexi1987 Betatt av forumet Himmelbarn

  Alt så bra ut, var til og med på 3 ultralyder. (To tidlige pga var for tidlig å sjekke nakkefold osv første gangen) ordinær ultralyd var alt bra. Men plutselig døde baby i uke 22, og de fant heller ingen årsak verken i morkaka eller hos baby under obduksjon. Så bare max uflaks.
   
  • Hjertelig Hjertelig x 1
 3. Fru potet Andre møte med forumet

  Alt så bra ut hele veien. 10% over på vekstkurven siste halvdel av svangerskapet, meb det er jo forsåvidt er godt tegn. Bra med bevegelse, god hjertelyd. Døde under fødsel av surstoffmangel grunnet masse blodpropper i morkaken og hyoercoilet navlesnor(som en telefonledning). Tok mange ultralyder, 3d ultralyd og fler ctg'r.
   
  • Hjertelig Hjertelig x 2
 4. ing35 Betatt av forumet Himmelbarn

  Alt var normalt hos meg også. Jeg ble gravid rett etter en tidlig spontanabort og ble henvist tidlig ul i uke 10 for å fastslå svangerskapslengde. Deretter fikk jeg KUB-test med ultralyd i uke 12 pga alder. Alt var helt fint her også. I uke 16 fikk jeg småblødninger og smerter i mage og korsrygg. Dro til fastlegen som ikke fant hjertelyd med doppleren. Jeg tok det ikke så tungt, for det var relativt tidlig og jeg visste at morkaken lå foran. Jeg fikk komme på UL på sykehuset neste dag, og da så alt fint ut, men de målte babyen til 14+4, altså en uke «for liten» og jeg syntes babyen bevegde seg litt lite, men gynekologen mente alt så fint ut.

  I uke 19 var det tid for ordinær UL. Jeg hadde i tiden før merket at magen ikke hadde vokst så mye. Jeg hadde magesmerter, og denne morgenen kjentes det også ut som at magen var blitt mindre. På sykehuset fant de ingen hjerteaktivitet, ingenting fostervann og målene var fortsatt bare tilsvarende 14+4. Jeg fikk mifegyne, reiste hjem og ble satt i gang på sykehuset to dager senere.

  Vi har ikke fått svar på alle prøver enda, så jeg vet ikke helt hva som gikk galt. En ting jeg har tenkt veldig mye på er at jeg var så dårlig i dette svangerskapet. Fryktelig dårlig, og det ga seg ikke i 2. trimester, det varte helt til alt var over. Kanskje har det hatt en sammenheng, kanskje ikke. Jeg har et barn fra før, han var født til termin i 2017, normal og frisk, men med lav fødselsvekt. Den gang hadde jeg GBS, men det ble ikke påvist i dette svangerskapet hvor jeg mistet.
   

Del denne siden