Hvordan er formen hos dere?

En tråd i 'April 2020' startet av regnbue2020, 13 Feb 2020.

Endre kallenavn | Kom i gang/Hjelp
 1. blekkpatron Betatt av forumet Juliknøttene 2022

  30+2 og enn så lenge god form. Kynnere er i gang for fullt, sammen med mensmurringer om kvelden. Jobber 100%, men kjenner at jeg er mye trøtt. Nå har jeg ansvar for opplæring av kollega som skal ta over etter meg, så det er en del på jobb, men har ålreite prosjektledere som passer på. Får se hvordan det blir fremover. Rart å ikke kunne planlegge så langt frem av gangen.
   
  • Liker Liker x 1
 2. mrsmama Forelsket i forumet Påskekyllingene 2020

  33+0
  Blir nok igangsatt rundt uke 38 pga dette og styrtfødsel sist.

  heldigvis går det bra på dagen, men fytti!
   
  • Hjertelig Hjertelig x 1
 3. regnbue2020 Blir kjent med forumet

  Åh halsbrann er noe dritt! Hvis det er skikkelig ille så bør du snakke med legen din. Jeg hadde så ille halsbrann at legen min ga meg resept på omeprazol og etter jeg begynte på den så har jeg ikke hatt en eneste dag med halsbrann! :Heartred
   
  • Hjertelig Hjertelig x 1
 4. regnbue2020 Blir kjent med forumet

  Det er bra at formen er grei, kynnere er vel noe man dessverre nesten bare må regne med under graviditeten :( Bra at du har ålreite folk på jobb xsmile9
   
  • Liker Liker x 1
 5. ELT79 Flørter med forumet

  33+ 1 og fortsatt i fin form. Har ikke hatt noen plager gjennom svangerskapet, bare tilfeldig at vi oppdaget graviditeten da vi trodde vi ikke kunne få barn! Har vært sykemeldt siden uke 12 pga nattarbeid og risikosvangerskap. Hatt UL hver 4 uke, starter litt hyppigere nå mot slutten. Hun ligger fortsatt på tvers. Dersom hun fortsatt ligger på tvers om ett par uker skal de forsøke å snu henne.
   
 6. regnbue2020 Blir kjent med forumet

  Så bra at formen er fin! Det må ha vært en ekstra stor lykke for dere å finne ut av graviditeten :Heartred Synd at det er risikosvangerskap, men det er bra at du blir godt følgt opp!
   
  • Hjertelig Hjertelig x 1
 7. lysengeln Forelsket i forumet Novemberskattene 2014 <3

  31+4 idag :)
  Formen er så som så. Jeg har bedrest, pga premature rier og historie med å føde for tidlig. Var 8 dager på St. Olavs der jeg fikk riedempende medisin, lungemodningsprøyte og tett oppfølging på føden for å passe på at alt roet seg, noe det gjorde :)
  Samtidig er jeg plaget med hoftene og den skumle typen svangerskapskløe.
  Så jeg går på mye medisin, og er inne hver uke på sykehuset å sjekker opp cervix, hvor morkaken ligger og ellers at frøkna har det bra ;)
  Tar blodprøver annenhver uke for å sjekke at medisinen holder verdiene mine i sjakk, og ennå ser det bra ut :)

  Håper så inderlig at hun holder seg inne i magehuset til jeg er kommet til uke 35, da kan hun komme :)
   
 8. HanneK Forelsket i forumet Påskekyllingene 2020

  Krysser fingrene for at babyen din holder seg inne til hun er mer klar for verden :happy: Og at tiden ikke går altfor sakte for deg! Så fint at du får så tett oppfølging iallefall :)
  Jeg bare lurer litt på hvorfor det akkurat er uke 35 du skriver over her at det går greit at hun kommer? Jeg er i uke 34+2 i dag og har så mye nedpress, stikninger og kynnere at jeg blir litt redd for at hun skal komme før tiden. Jeg har prøvd å finne ut når det som regel går helt greit at de kommer, men synes det er vanskelig å finne et svar på det. Tipper du vet mye mer om det enn meg med din forhistorie.
   
 9. regnbue2020 Blir kjent med forumet

  Oi så skummelt, men det er jo kjempe bra at de fikk stoppet fødsel! Godt at du får bra oppfølging. Krysser fingrene for at mageboer holder seg inne i noen uker til :Heartred
   
  • Hjertelig Hjertelig x 1
 10. lysengeln Forelsket i forumet Novemberskattene 2014 <3


  Jeg vil selvfølgelig gå helt til slutt, men har 2 premature født i uke 32 og 35, og 2 som er født i uke 37. Han i uke 35 var estimert til å være litt mindre enn hun i magen nå, og han var 2630g ved fødsel. Han var og min største av de 4 jeg har :)
  + at når jeg kommer til uke 35 så kan jeg føde på mitt lokalsykehus, som er nesten 2 timer unna, i stedet for at vi må reise 4-5 timer til de med prematur avd.

  Kan og nevne at vi lå 4 dager på sykehuset med han som kom i uke 35, og 2 mnd på sykehuset med hun i uke 32, så stor forskjell på så korte uker :)
   
 11. AnLinnea Elsker forumet Himmelbarn Påskekyllingene 2020

  Jeg har risikosvangerskap på grunn av insulinkrevende svangerskapsdiabetes som legene (og jeg) ikke får kontroll på. Veldig svingende målinger og høye doser insulin.

  Slitsomt å i tillegg kostholdsregulere det uten at jeg ser noen særlig effekt av det heller. Så ingen brus, juice, godis, frukt, sukker, brød, pasta, ris og poteter. Ganske lei av et kosthold med mye egg, cottage cheese, mandler og bær.
  Og lei av å være på sykehuset én gang i uka i flere timer.

  Men heldigvis har jeg ikke høyt blodtrykk, ikke halsbrann, ikke kvalme og ikke p klaget med kynnere, som jeg ser mange andre strever med. Så trøster meg med at vi har alle vårt!

  Jeg fikk vite på sist kontroll at jeg blir satt i gang 38+0, og det er jo fint å se fram til. 5,5 uker igjen nå!
   
 12. HanneK Forelsket i forumet Påskekyllingene 2020

  Hvordan går det med deg nå? Du har såpass stor forskjell i reisetid ja, har du hatt raske fødsler tidligere? Må du bo i nærheten av sykehuset når fødselen nærmer seg eller drar du bare når det starter? Vi bor 10 minutter unna sykehuset så jeg har aldri tenkt på det. Jeg har sjekket ut det sykehuset jeg har tenkt å føde på og der var også grensen uke 35+0, jeg er 35+1 i dag så da blir det forhåpentligvis der.

  Det er så stor forskjell på så få uker, det viste jeg ikke.
   
  Last edited: 24 Feb 2020
 13. lillespire1234 Flørter med forumet

  Hastetime idag til lege da formen har vært helt i bunn det siste døgnet. Håpe alt er bra men må sjekke så jeg får roet meg ned.
   
 14. regnbue2020 Blir kjent med forumet

  Åh nei, det høres veldig slitsomt ut! Stakkars deg :( skjønner at maten nok er ganske kjedelig når du må være så streng.
   
  • Hjertelig Hjertelig x 1
 15. regnbue2020 Blir kjent med forumet

  Oi da, håper ikke det er noe alvorlig! God bedring til deg :Heartred
   
 16. lillespire1234 Flørter med forumet

  Ikke alvorlig for huleboer sin del. Jeg dro dit med mistanke om svangerskapsforgiftning. Migreneanfall ble resultatet. Utslitt..
   
 17. regnbue2020 Blir kjent med forumet

  Åh jeg vet hvordan det føles, har slitt en del med migrener selv. Men det er jo bra at alt går fint med den lille i det minste! Du får bare prøve å hvile og ta det rolig :)
   
 18. Krysantemum Andre møte med forumet

  :(Er tappet for energi uansett hvor mye jeg sover, fått mye vann i kroppen de siste dagene. Plaget med masse halsbrann og Plutselige anfall med kaldsvette.
  Måtte de neste 5 ukene gå fort :p
   
 19. regnbue2020 Blir kjent med forumet

  Samme her! Har null energi :wtf: Håper også de siste ukene går fort. Har du prøvd honning og sweethearts mot halsbrann?
   
 20. Namia Glad i forumet Påskekyllingene 2020 Aprillykke 2017

  Huff. Bruker du noe mot halsbrannen ? Her lever jeg på Gaviscon tyggetabbeletter som om det er livet det gjelder :rolleyes:
  De siste ukene har halsbrannen plaget hver eneste dag her :oops:
   

Del denne siden