hvor lenge..

En tråd i 'Mai 2012' startet av Lohne, 15 Aug 2012.

Endre kallenavn | Kom i gang/Hjelp
 1. Lohne Forelsket i forumet

  ...går det mellom matingen, dere som ammer? Her varierer det fra 3 til 7 timer på det lengste. Syns av og til det går litt for lenge, men han protesterer høylytt hvis jeg prøver å mate han hvis han ikke har bedt om det selv...
   
 2. SweetCherry Gift med forumet

  ammer hver  time til annenhver time prøver med flaske, men er ikke alltid like villig til det dessverre. om natten ammer jeg bare en gang heldigvis:)
   
 3. muffinsdronningen Glad i forumet

  her er det ofte amming, går ca 2 timer mellom hver gang, på kvelden er det oftere, men om natten mye sjeldnere.

  her er det også høylytt klaging om jeg prøver når han ikke vil ha.
   
 4. Ket Forelsket i forumet

  Om dagen går det alt fra 1 til 2 og en halv time. Om natten alt fra 3/4 til 10(!) timer. Her tar han heller ikke flaske, så jeg må alltid være i nærheten når han spiser så hyppig til tider, men jeg skal ikke klage når jeg tidvis får 10 timer sammenhengende søvn!
   
 5. Lohne Forelsket i forumet

  Oi, det var ganske ofte ja! Hadde syntes det var ok med lange intervaller dersom han var litt mer lubben, men.. Jaja, det går seg vel til!
   
 6. Mamsol Betatt av forumet

  2,5-3 timer på dagen, opptil 5-6 timer på natta.. Jeg skulle gjerne sovet lenger i strekk, men ho er lita, så jeg vil uansett gi ho mat på natta + opprettholde melkeproduksjonen.
   
 7. Ida82 Forumet er livet

  Her går det alt mellom 1 og 3 timer på dagen og 7-9 timer på natta. Ho er god i str så her hadde det ikke vært noe fare om det gikk lengre mellom hver tid på dagen. Må opp en natt i ny og ne å pumpe meg for å opprettholde produksjonen...
   
 8. Lohne Forelsket i forumet

  Får vurdere å pumpe litt på kvelden etter han har lagt seg, så jeg ikke får for lite melk jeg og, selv om det omtrent er mer kjedelig enn å se maling tørke.. Takk for svar. Veldig kjekt å høre hvordan det funker hos dere. Han følger kurven sin, så det er ingen fare.
   

Del denne siden