Hvilken uke er du i og hvordan har du det ?

En tråd i 'Februar 2020' startet av Minlillenr3, 2 Jan 2020.

Endre kallenavn | Kom i gang/Hjelp
 1. Milliusen Blir kjent med forumet

  Er 36 uker i dag. Sover rimelig dårlig pga smerter og har lite overskudd, men det går fint. Føler meg ekstremt heldig og ser veldig frem til å møte det lille regnbuebarnet vårt:Heartred
  Siden vi har planlagt ks den 21.januar vet vi at det maks er 2 1/2 uke til.
   
  • Liker Liker x 2
  • Hjertelig Hjertelig x 2
 2. Ingeniørmamma Glad i forumet Juliknøttene 2022 Februarbarna 2020

  Er 34 uker nå, og kjenner formen begynner å bli litt dårligere. Har heldigvis bare 3 uker igjen på jobb. Sover dårligere om natta, og må hvile litt i løpet av dagen!
   
  • Hjertelig Hjertelig x 1
 3. Mbmom Flørter med forumet

  34+1. Sliter så innmari med å sove om dagen. Er så slitsomt. I natt fikk jeg ikke sove, sovna til slutt kl 6.30 ca og fikk sove ca 3-4 timer med avbrutt søvn, da jeg har to andre som da våkner.. Har ligget i senga siden 22.30 i kveld, sto opp igjen 1.30 For jeg får jo bare ikke til å sove. Uansett hvor trøtt jeg er. Får vel ikke sove før om en time eller 2 hvis jeg er heldig.
  Ellers har jeg en del bekkenplager og begynner å bli veldig lei :( gleder meg til å få kroppen min tilbake, og endelig møte lille jenta mi:Heartred
  Puh, dagens utblåsning :confused5
   
  • Hjertelig Hjertelig x 4
 4. Poppi Forumet er livet Sensommerlykke 2017 Assistert-jentene

  I uke 37, sliten nå, men går helt greit
   
 5. Julilykke-17 Forumet er livet Marsboere 2020 Julibaluba 2017 Februarbarna 2020

  33+0 og begynner å bli drittlei! Kroppen et konstant vond og øm, jeg har halsbrann hele tiden, leggkramper, urolige bein, er tungpustet bare av å gå til og fra do, sover dårlig og har lite overskudd til toåringen. Jobber 50% men tar vakt for vakt. Skulle ønske tida gikk fortere..
   
  • Hjertelig Hjertelig x 1
 6. Allyy Glad i forumet Påskeliljene 2022 ❤️ Februarbarna 2020

  35+0 i dag, og er veldig klar for at hun skal komme nå! Orker ikke å være gravid stort lenger... Ser fram til å få tilbake kroppen min
   
  • Hjertelig Hjertelig x 1
 7. Månelilje Forelsket i forumet

  35+1 i dag og begynner å bli skikkelig lei. Tror jeg har alle plagene i boka. Det verste er at jeg føler meg nesten konstant helt utmattet, blir sliten bare av å reise meg opp fra sofaen og de siste par ukene har jeg sovet skikkelig dårlig. Jeg sliter med å sovne og når jeg først har sovnet våkner jeg en halvtime senere fordi jeg må enten snu meg eller tisse. Og etter tre-fire timer i senga med forsøk på søvn har jeg ofte så mye vondt i kroppen at jeg like så godt kan stå opp. Nettene føles egentlig mer som en kamp enn som hvile- og det bidrar vel ikke akkurat til at jeg føler meg opplagt på dagen... :dead:
   
  • Hjertelig Hjertelig x 1
 8. Minlillenr3 Elsker forumet Februarbarna 2020

  God klem til alle med vondter og dårlig søvn jeg føler med dere! I dag var vi oppe 04:30 da brant halsen verre enn verst :wacky::depressed:
   
 9. Angel22 Flørter med forumet

  36 uker på vei og ligger med modningsrier og 1-2 cm åpning. Alt er vondt, slitsomt og smertefult.
   
  • Hjertelig Hjertelig x 5
 10. Minlillenr3 Elsker forumet Februarbarna 2020

  God klem:Heartred
   
  • Hjertelig Hjertelig x 1

Del denne siden