Hvilken biff er best?

ORIGINAL: MiLfYwAy

ORIGINAL: MiLfYwAy

ORIGINAL: Gitte__

Indrefilet er det møreste. Flatbiff det værste[:'(]

Hadde brasiliansk indrefilet her en dag. Stekte noen minutter i panna på hver side så i ovnen i ca 1 time. SMELTA på tunga[:D]

Men ytrefilet smaker mer[:)] Og i en god marinade er det knallgodt[:)]

Woooot??? Steker du INDREFILET i en TIME??? Sorry, men hadde jeg fortalt mannen min som er kokk dette så hadde han fått
hjerteinfarkt. Og jeg kjenner litt på infarktet selv[&:] Tenk å ødelegge så godt kjøtt på den måten.. Indrefilet skal stekes i
ca 3 min på hver side...

Jeg håper forresten du snakker om å helsteke nå, for da er metoden veldig godkjent, men om du har stekt biffer på denne måten
så må jeg gå å finne kalde omslag til panna[;)]


ja, det var 1,7 kg vi heiv i ovnen. Ikke et lite stykke altså[8D]
 
ORIGINAL: Chupachups

Entrecotè er det biffstykket med mest smak, og mest marmorering, og den "biffen" jeg liker absolutt best 
 
ORIGINAL: Gitte__

ORIGINAL: MiLfYwAy

ORIGINAL: Gitte__

Indrefilet er det møreste. Flatbiff det værste[:'(]

Hadde brasiliansk indrefilet her en dag. Stekte noen minutter i panna på hver side så i ovnen i ca 1 time. SMELTA på tunga[:D]

Men ytrefilet smaker mer[:)] Og i en god marinade er det knallgodt[:)]

Woooot??? Steker du INDREFILET i en TIME??? Sorry, men hadde jeg fortalt mannen min som er kokk dette så hadde han fått
hjerteinfarkt. Og jeg kjenner litt på infarktet selv[&:] Tenk å ødelegge så godt kjøtt på den måten.. Indrefilet skal stekes i
ca 3 min på hver side...


Steker den ikke i ovnen da. Men har den i langpanne med pittelitt vann (til saus) og løk og gulerøtter rundt[:)]

Ja du snakker om en hel indrefilet nå ikke sant?
 
ORIGINAL: MiLfYwAy

ORIGINAL: Gitte__

ORIGINAL: MiLfYwAy

ORIGINAL: Gitte__

Indrefilet er det møreste. Flatbiff det værste[:'(]

Hadde brasiliansk indrefilet her en dag. Stekte noen minutter i panna på hver side så i ovnen i ca 1 time. SMELTA på tunga[:D]

Men ytrefilet smaker mer[:)] Og i en god marinade er det knallgodt[:)]

Woooot??? Steker du INDREFILET i en TIME??? Sorry, men hadde jeg fortalt mannen min som er kokk dette så hadde han fått
hjerteinfarkt. Og jeg kjenner litt på infarktet selv[&:] Tenk å ødelegge så godt kjøtt på den måten.. Indrefilet skal stekes i
ca 3 min på hver side...


Steker den ikke i ovnen da. Men har den i langpanne med pittelitt vann (til saus) og løk og gulerøtter rundt[:)]

Ja du snakker om en hel indrefilet nå ikke sant?


ja, man hiver da ikke en liten bit i ovnen?[:-]
 
Den beste biffen jeg har spist var indrefilet av HEST kjøpte det på meny forrige uke og hadde naboen på middag, den smelta på tunga den..nydelig[:D]
 
ORIGINAL: Gitte__

ORIGINAL: MiLfYwAy

ORIGINAL: MiLfYwAy

ORIGINAL: Gitte__

Indrefilet er det møreste. Flatbiff det værste[:'(]

Hadde brasiliansk indrefilet her en dag. Stekte noen minutter i panna på hver side så i ovnen i ca 1 time. SMELTA på tunga[:D]

Men ytrefilet smaker mer[:)] Og i en god marinade er det knallgodt[:)]

Woooot??? Steker du INDREFILET i en TIME??? Sorry, men hadde jeg fortalt mannen min som er kokk dette så hadde han fått
hjerteinfarkt. Og jeg kjenner litt på infarktet selv[&:] Tenk å ødelegge så godt kjøtt på den måten.. Indrefilet skal stekes i
ca 3 min på hver side...

Jeg håper forresten du snakker om å helsteke nå, for da er metoden veldig godkjent, men om du har stekt biffer på denne måten
så må jeg gå å finne kalde omslag til panna[;)]


ja, det var 1,7 kg vi heiv i ovnen. Ikke et lite stykke altså[8D]

Hahaha, phu! Ja, da er det noe helt annet. Og det er vel livretten min tror jeg.. Hvilken saus lager du på sjyen? Jeg lager rødvin-eller brunsaus...
Mmmmmm!
 
ORIGINAL: MiLfYwAy

ORIGINAL: Gitte__

ORIGINAL: MiLfYwAy

ORIGINAL: MiLfYwAy

ORIGINAL: Gitte__

Indrefilet er det møreste. Flatbiff det værste[:'(]

Hadde brasiliansk indrefilet her en dag. Stekte noen minutter i panna på hver side så i ovnen i ca 1 time. SMELTA på tunga[:D]

Men ytrefilet smaker mer[:)] Og i en god marinade er det knallgodt[:)]

Woooot??? Steker du INDREFILET i en TIME??? Sorry, men hadde jeg fortalt mannen min som er kokk dette så hadde han fått
hjerteinfarkt. Og jeg kjenner litt på infarktet selv[&:] Tenk å ødelegge så godt kjøtt på den måten.. Indrefilet skal stekes i
ca 3 min på hver side...

Jeg håper forresten du snakker om å helsteke nå, for da er metoden veldig godkjent, men om du har stekt biffer på denne måten
så må jeg gå å finne kalde omslag til panna[;)]


ja, det var 1,7 kg vi heiv i ovnen. Ikke et lite stykke altså[8D]

Hahaha, phu! Ja, da er det noe helt annet. Og det er vel livretten min tror jeg.. Hvilken saus lager du på sjyen? Jeg lager rødvin-eller brunsaus...
Mmmmmm!


Hehe. Skulla kanskje skreve det, men tenkte alle skjønte det[8D]

Lagde rødvin[:)] Knallgodt!
 
ORIGINAL: Rebecca85

Den beste biffen jeg har spist var indrefilet av HEST kjøpte det på meny forrige uke og hadde naboen på middag, den smelta på tunga den..nydelig[:D]


(håper du tuller[:D])
 
ORIGINAL: Gitte__

ORIGINAL: MiLfYwAy

ORIGINAL: Gitte__

ORIGINAL: MiLfYwAy

ORIGINAL: MiLfYwAy

ORIGINAL: Gitte__

Indrefilet er det møreste. Flatbiff det værste[:'(]

Hadde brasiliansk indrefilet her en dag. Stekte noen minutter i panna på hver side så i ovnen i ca 1 time. SMELTA på tunga[:D]

Men ytrefilet smaker mer[:)] Og i en god marinade er det knallgodt[:)]

Woooot??? Steker du INDREFILET i en TIME??? Sorry, men hadde jeg fortalt mannen min som er kokk dette så hadde han fått
hjerteinfarkt. Og jeg kjenner litt på infarktet selv[&:] Tenk å ødelegge så godt kjøtt på den måten.. Indrefilet skal stekes i
ca 3 min på hver side...

Jeg håper forresten du snakker om å helsteke nå, for da er metoden veldig godkjent, men om du har stekt biffer på denne måten
så må jeg gå å finne kalde omslag til panna[;)]


ja, det var 1,7 kg vi heiv i ovnen. Ikke et lite stykke altså[8D]

Hahaha, phu! Ja, da er det noe helt annet. Og det er vel livretten min tror jeg.. Hvilken saus lager du på sjyen? Jeg lager rødvin-eller brunsaus...
Mmmmmm!


Hehe. Skulla kanskje skreve det, men tenkte alle skjønte det[8D]

Lagde rødvin[:)] Knallgodt!

Ja jeg skulle ha skjønt det, men jeg er trøtt og hengte meg opp i biff(det er det jeg sier når jeg steker stykker)
Rødvinsaus er helt fantastisk! Mannen min lager egen kraft og det blir helt sykt godt i sausen[:D]
ÅÅÅÅ nå ble jeg sulten!
 
ORIGINAL: MiLfYwAy

ORIGINAL: Gitte__

ORIGINAL: MiLfYwAy

ORIGINAL: Gitte__

ORIGINAL: MiLfYwAy

ORIGINAL: MiLfYwAy

ORIGINAL: Gitte__

Indrefilet er det møreste. Flatbiff det værste[:'(]

Hadde brasiliansk indrefilet her en dag. Stekte noen minutter i panna på hver side så i ovnen i ca 1 time. SMELTA på tunga[:D]

Men ytrefilet smaker mer[:)] Og i en god marinade er det knallgodt[:)]

Woooot??? Steker du INDREFILET i en TIME??? Sorry, men hadde jeg fortalt mannen min som er kokk dette så hadde han fått
hjerteinfarkt. Og jeg kjenner litt på infarktet selv[&:] Tenk å ødelegge så godt kjøtt på den måten.. Indrefilet skal stekes i
ca 3 min på hver side...

Jeg håper forresten du snakker om å helsteke nå, for da er metoden veldig godkjent, men om du har stekt biffer på denne måten
så må jeg gå å finne kalde omslag til panna[;)]


ja, det var 1,7 kg vi heiv i ovnen. Ikke et lite stykke altså[8D]

Hahaha, phu! Ja, da er det noe helt annet. Og det er vel livretten min tror jeg.. Hvilken saus lager du på sjyen? Jeg lager rødvin-eller brunsaus...
Mmmmmm!


Hehe. Skulla kanskje skreve det, men tenkte alle skjønte det[8D]

Lagde rødvin[:)] Knallgodt!

Ja jeg skulle ha skjønt det, men jeg er trøtt og hengte meg opp i biff(det er det jeg sier når jeg steker stykker)
Rødvinsaus er helt fantastisk! Mannen min lager egen kraft og det blir helt sykt godt i sausen[:D]
ÅÅÅÅ nå ble jeg sulten!


Hehe. Ikke så lett alltid[8D]
Ja, rødvin med kraft er kjempegod![:)] Må kanskje ha slik middag igjen snart[;)]
 
ORIGINAL: Rebecca85

Den beste biffen jeg har spist var indrefilet av HEST kjøpte det på meny forrige uke og hadde naboen på middag, den smelta på tunga den..nydelig[:D]

Det kunne jeg tenkt meg å prøve. Er kjøttet veldig mørkt? Smaker det kraftig?
 
ORIGINAL: Gitte__

ORIGINAL: MiLfYwAy

ORIGINAL: Gitte__

ORIGINAL: MiLfYwAy

ORIGINAL: Gitte__

ORIGINAL: MiLfYwAy

ORIGINAL: MiLfYwAy

ORIGINAL: Gitte__

Indrefilet er det møreste. Flatbiff det værste[:'(]

Hadde brasiliansk indrefilet her en dag. Stekte noen minutter i panna på hver side så i ovnen i ca 1 time. SMELTA på tunga[:D]

Men ytrefilet smaker mer[:)] Og i en god marinade er det knallgodt[:)]

Woooot??? Steker du INDREFILET i en TIME??? Sorry, men hadde jeg fortalt mannen min som er kokk dette så hadde han fått
hjerteinfarkt. Og jeg kjenner litt på infarktet selv[&:] Tenk å ødelegge så godt kjøtt på den måten.. Indrefilet skal stekes i
ca 3 min på hver side...

Jeg håper forresten du snakker om å helsteke nå, for da er metoden veldig godkjent, men om du har stekt biffer på denne måten
så må jeg gå å finne kalde omslag til panna[;)]


ja, det var 1,7 kg vi heiv i ovnen. Ikke et lite stykke altså[8D]

Hahaha, phu! Ja, da er det noe helt annet. Og det er vel livretten min tror jeg.. Hvilken saus lager du på sjyen? Jeg lager rødvin-eller brunsaus...
Mmmmmm!


Hehe. Skulla kanskje skreve det, men tenkte alle skjønte det[8D]

Lagde rødvin[:)] Knallgodt!

Ja jeg skulle ha skjønt det, men jeg er trøtt og hengte meg opp i biff(det er det jeg sier når jeg steker stykker)
Rødvinsaus er helt fantastisk! Mannen min lager egen kraft og det blir helt sykt godt i sausen[:D]
ÅÅÅÅ nå ble jeg sulten!


Hehe. Ikke så lett alltid[8D]
Ja, rødvin med kraft er kjempegod![:)] Må kanskje ha slik middag igjen snart[;)]

Jeg har bursdag i dag så mannen min har lovet å lage det til meg på søndag! Jeg gleder meg!!
 
ORIGINAL: MiLfYwAy

ORIGINAL: Gitte__

ORIGINAL: MiLfYwAy

ORIGINAL: Gitte__

ORIGINAL: MiLfYwAy

ORIGINAL: Gitte__

ORIGINAL: MiLfYwAy

ORIGINAL: MiLfYwAy

ORIGINAL: Gitte__

Indrefilet er det møreste. Flatbiff det værste[:'(]

Hadde brasiliansk indrefilet her en dag. Stekte noen minutter i panna på hver side så i ovnen i ca 1 time. SMELTA på tunga[:D]

Men ytrefilet smaker mer[:)] Og i en god marinade er det knallgodt[:)]

Woooot??? Steker du INDREFILET i en TIME??? Sorry, men hadde jeg fortalt mannen min som er kokk dette så hadde han fått
hjerteinfarkt. Og jeg kjenner litt på infarktet selv[&:] Tenk å ødelegge så godt kjøtt på den måten.. Indrefilet skal stekes i
ca 3 min på hver side...

Jeg håper forresten du snakker om å helsteke nå, for da er metoden veldig godkjent, men om du har stekt biffer på denne måten
så må jeg gå å finne kalde omslag til panna[;)]


ja, det var 1,7 kg vi heiv i ovnen. Ikke et lite stykke altså[8D]

Hahaha, phu! Ja, da er det noe helt annet. Og det er vel livretten min tror jeg.. Hvilken saus lager du på sjyen? Jeg lager rødvin-eller brunsaus...
Mmmmmm!


Hehe. Skulla kanskje skreve det, men tenkte alle skjønte det[8D]

Lagde rødvin[:)] Knallgodt!

Ja jeg skulle ha skjønt det, men jeg er trøtt og hengte meg opp i biff(det er det jeg sier når jeg steker stykker)
Rødvinsaus er helt fantastisk! Mannen min lager egen kraft og det blir helt sykt godt i sausen[:D]
ÅÅÅÅ nå ble jeg sulten!


Hehe. Ikke så lett alltid[8D]
Ja, rødvin med kraft er kjempegod![:)] Må kanskje ha slik middag igjen snart[;)]

Jeg har bursdag i dag så mannen min har lovet å lage det til meg på søndag! Jeg gleder meg!!


Heldig du er[;)] Kanskje jeg kan mase meg til litt bedre middag på søndag[8D]


Gratulerer med dagen forresten[:)]
 
ORIGINAL: Gitte__

ORIGINAL: MiLfYwAy

ORIGINAL: Gitte__

ORIGINAL: MiLfYwAy

ORIGINAL: Gitte__

ORIGINAL: MiLfYwAy

ORIGINAL: Gitte__

ORIGINAL: MiLfYwAy

ORIGINAL: MiLfYwAy

ORIGINAL: Gitte__

Indrefilet er det møreste. Flatbiff det værste[:'(]

Hadde brasiliansk indrefilet her en dag. Stekte noen minutter i panna på hver side så i ovnen i ca 1 time. SMELTA på tunga[:D]

Men ytrefilet smaker mer[:)] Og i en god marinade er det knallgodt[:)]

Woooot??? Steker du INDREFILET i en TIME??? Sorry, men hadde jeg fortalt mannen min som er kokk dette så hadde han fått
hjerteinfarkt. Og jeg kjenner litt på infarktet selv[&:] Tenk å ødelegge så godt kjøtt på den måten.. Indrefilet skal stekes i
ca 3 min på hver side...

Jeg håper forresten du snakker om å helsteke nå, for da er metoden veldig godkjent, men om du har stekt biffer på denne måten
så må jeg gå å finne kalde omslag til panna[;)]


ja, det var 1,7 kg vi heiv i ovnen. Ikke et lite stykke altså[8D]

Hahaha, phu! Ja, da er det noe helt annet. Og det er vel livretten min tror jeg.. Hvilken saus lager du på sjyen? Jeg lager rødvin-eller brunsaus...
Mmmmmm!


Hehe. Skulla kanskje skreve det, men tenkte alle skjønte det[8D]

Lagde rødvin[:)] Knallgodt!

Ja jeg skulle ha skjønt det, men jeg er trøtt og hengte meg opp i biff(det er det jeg sier når jeg steker stykker)
Rødvinsaus er helt fantastisk! Mannen min lager egen kraft og det blir helt sykt godt i sausen[:D]
ÅÅÅÅ nå ble jeg sulten!


Hehe. Ikke så lett alltid[8D]
Ja, rødvin med kraft er kjempegod![:)] Må kanskje ha slik middag igjen snart[;)]

Jeg har bursdag i dag så mannen min har lovet å lage det til meg på søndag! Jeg gleder meg!!


Heldig du er[;)] Kanskje jeg kan mase meg til litt bedre middag på søndag[8D]


Gratulerer med dagen forresten[:)]

Tusen takk! [:D]
 
kjøp det som er nærmest utløpsdato og la det gjerne ligge noen dager (i vakumert pakke altså)... da blir det mørere[:)]
 
Back
Topp