Hvilken biff er best?

caracara

Forumet er livet
Velger forskjellig fra hver gang jeg er i butikken, tror jeg. Tror ikke mørbrad var noen suksess? Seigt synes jeg å huske. Men, det finnes jo indre- og ytrefilet, flatbiff... [:-] Pleier å steike på panna. [:)]
 
Indre og ytre vil jeg si. Indrefilet er vel det fineste og dyreste tror jeg. Mange mener entrecote(eller åssen det skrives) men den liker ikke jeg noe særlig. Syns de der fettstrimlene inni er ekle[8D]
 
Indrefilet av storfe...mmmm[:D]
 
Indrefilet
 
Indrefilet er det møreste. Flatbiff det værste[:'(]

Hadde brasiliansk indrefilet her en dag. Stekte noen minutter i panna på hver side så i ovnen i ca 1 time. SMELTA på tunga[:D]

Men ytrefilet smaker mer[:)] Og i en god marinade er det knallgodt[:)]
 
entrecote 
 
Indrefilèt er biffens rolls royce. Og ytrefilèt er greit. Mørbrad, flatbiff osv er kokekjøtt og smaker dritt når det bare stekes og ikke kokes eller tilberedes ytterligere. Det er ekstremt seigt... [:-]
 
Entrecotè er det biffstykket med mest smak, og mest marmorering, og den "biffen" jeg liker absolutt best 
 
takk for oppklaringer! indre- og ytrefilet da, til nøds entrecôte! [:D] styrer unna flat- og mørbrad [:D]
 
I mørhetsgrad e det; indrefilet, ytrefilet, entrecote, mørbradbiff også flatbiff nederst[;)]

Entrecote'n e likevæll en favoritt te mange pga fettlaget som gir en smakfull biff.. men for nånn e det absolutt ønskelig me aillt det fettet!

Mørbradbiff KAN funk dersom den bankes litt faktisk... veit mange si at det absolutt ikke ska gjøres, men mora mi gjør det me mørbrad og den bli faktisk vældi mør!!

MIN ERFARING e at man kan få like go ytrefilet som indrefilet... og indrefilet e jo MY dyrar... MEN hvis man kjøpe indrefilet som e næstn eiller akkurat gått ut på dato (uten å bli sur såklart) så finnes det ikke NÅ som kan mål sæ me den biffen... deinn smelte på tunga og e bare heeeilt hærlig!!
 
ORIGINAL: Gitte__

Indrefilet er det møreste. Flatbiff det værste[:'(]

Hadde brasiliansk indrefilet her en dag. Stekte noen minutter i panna på hver side så i ovnen i ca 1 time. SMELTA på tunga[:D]

Men ytrefilet smaker mer[:)] Og i en god marinade er det knallgodt[:)]

Woooot??? Steker du INDREFILET i en TIME??? Sorry, men hadde jeg fortalt mannen min som er kokk dette så hadde han fått
hjerteinfarkt. Og jeg kjenner litt på infarktet selv[&:] Tenk å ødelegge så godt kjøtt på den måten.. Indrefilet skal stekes i
ca 3 min på hver side...
 
ORIGINAL: lille snegle

takk for oppklaringer! indre- og ytrefilet da, til nøds entrecôte! [:D] styrer unna flat- og mørbrad [:D]

Ikke til nød, entrecote er nydelig! Alle tre er bra, men det er best med indre og entrecote.
 
ORIGINAL: MiLfYwAy

ORIGINAL: lille snegle

takk for oppklaringer! indre- og ytrefilet da, til nøds entrecôte! [:D] styrer unna flat- og mørbrad [:D]

Ikke til nød, entrecote er nydelig! Alle tre er bra, men det er best med indre og entrecote.


Ja, om man liker å tygge trevler. [8D] Jeg eeelsker biff, men klarer ikke entrecote. Får ufrivillige brekninger av de trevlene.
 
ORIGINAL: MiLfYwAy

ORIGINAL: Gitte__

Indrefilet er det møreste. Flatbiff det værste[:'(]

Hadde brasiliansk indrefilet her en dag. Stekte noen minutter i panna på hver side så i ovnen i ca 1 time. SMELTA på tunga[:D]

Men ytrefilet smaker mer[:)] Og i en god marinade er det knallgodt[:)]

Woooot??? Steker du INDREFILET i en TIME??? Sorry, men hadde jeg fortalt mannen min som er kokk dette så hadde han fått
hjerteinfarkt. Og jeg kjenner litt på infarktet selv[&:] Tenk å ødelegge så godt kjøtt på den måten.. Indrefilet skal stekes i
ca 3 min på hver side...


http://www.matprat.no/artikkel.aspx?artid=7379 e snakk om langtidssteiking vil æ tru[;)] Bruke man steketermometer og tar ut te riktig tid så bli d da ikke ødelagt... [;)]
 
ORIGINAL: MiLfYwAy

ORIGINAL: Gitte__

Indrefilet er det møreste. Flatbiff det værste[:'(]

Hadde brasiliansk indrefilet her en dag. Stekte noen minutter i panna på hver side så i ovnen i ca 1 time. SMELTA på tunga[:D]

Men ytrefilet smaker mer[:)] Og i en god marinade er det knallgodt[:)]

Woooot??? Steker du INDREFILET i en TIME??? Sorry, men hadde jeg fortalt mannen min som er kokk dette så hadde han fått
hjerteinfarkt. Og jeg kjenner litt på infarktet selv[&:] Tenk å ødelegge så godt kjøtt på den måten.. Indrefilet skal stekes i
ca 3 min på hver side...


Steker den ikke i ovnen da. Men har den i langpanne med pittelitt vann (til saus) og løk og gulerøtter rundt[:)]
 
ORIGINAL: MiLfYwAy

ORIGINAL: Gitte__

Indrefilet er det møreste. Flatbiff det værste[:'(]

Hadde brasiliansk indrefilet her en dag. Stekte noen minutter i panna på hver side så i ovnen i ca 1 time. SMELTA på tunga[:D]

Men ytrefilet smaker mer[:)] Og i en god marinade er det knallgodt[:)]

Woooot??? Steker du INDREFILET i en TIME??? Sorry, men hadde jeg fortalt mannen min som er kokk dette så hadde han fått
hjerteinfarkt. Og jeg kjenner litt på infarktet selv[&:] Tenk å ødelegge så godt kjøtt på den måten.. Indrefilet skal stekes i
ca 3 min på hver side...

Jeg håper forresten du snakker om å helsteke nå, for da er metoden veldig godkjent, men om du har stekt biffer på denne måten
så må jeg gå å finne kalde omslag til panna[;)]
 
ORIGINAL: tuppa86

ORIGINAL: MiLfYwAy

ORIGINAL: Gitte__

Indrefilet er det møreste. Flatbiff det værste[:'(]

Hadde brasiliansk indrefilet her en dag. Stekte noen minutter i panna på hver side så i ovnen i ca 1 time. SMELTA på tunga[:D]

Men ytrefilet smaker mer[:)] Og i en god marinade er det knallgodt[:)]

Woooot??? Steker du INDREFILET i en TIME??? Sorry, men hadde jeg fortalt mannen min som er kokk dette så hadde han fått
hjerteinfarkt. Og jeg kjenner litt på infarktet selv[&:] Tenk å ødelegge så godt kjøtt på den måten.. Indrefilet skal stekes i
ca 3 min på hver side...


http://www.matprat.no/artikkel.aspx?artid=7379 e snakk om langtidssteiking vil æ tru[;)] Bruke man steketermometer og tar ut te riktig tid så bli d da ikke ødelagt... [;)]


Ja, og den ble fantastisk[;)]
 
ORIGINAL: lille_piaff

Indrefilet
 
Back
Topp