Du bruker en utdatert nettleser. Det kan hende den ikke viser dette eller andre nettsteder riktig. Du bør oppgradere eller bruke et alternativ nettleser.
Vi hadde tenkt skinkestek, små hvite pølser og medisterkaker... Men vi ligger an til at julaften kanskje blir 3 dager etter planlagt keisersnitt. Så nå vet jeg ikke om vi er hjemme en gang.
Hos svigermor spises Ribbe og hos min familie spiser vi pinnekjøtt. Barna foretrekker pølser og medisterkaker og kan kanskje spise litt ribbe og pinnekjøtt.
I år feirer vi hjemme, så da lager vi begge deler[emoji4]
Vi spiser pinnekjøtt med svigers. Mannen spiser kun ris så eldste datteren vår får nok det i år minsten liker så langt alt han smaker på så han får nok vanlig middag
Jeg er egentlig på kalkunlaget. Men pinnekjøtt er veldig godt, spesielt kålrabistappe
Vi spiser ribbe med alt tilbehør i det ene året. Vi feirer nemlig jul 2 forskjellige steder annet hvert år og da er det skinkestek med nesten samme tilbehør som ribbe.