Hva slags pålegg må dere ha på bordet i jula?

Eggerøre (sammen med pæreskinke), hadde alltid det julaften morgen når jeg var mindre :D
 
Fenalår, hjemmelaget. De aller fleste spiser absolutt mest av det, og lite av det andre men vi må også ha:
Syltaflesk (sylte) - Hjemmelaget
God skinke av typen vi skjærer opp selv. (røkt skinke av et slag)
I år har vi også lammerull, det er ikke hvert år vi har
Gräddost setter jeg pris på
Brunost til julebrød
Syltetøy
Andre familiemedlemmer har også noen ønsker jeg ikke spiser:
Røykalaks
Julepostei (altså leverpostei med julekrydder)

Og ungene vil også ha sjokoladepålegg.
 
Hjemmelaget sylte <3
 
Gräddost
Gode marmelader (gjerne fiken)
Brie (kan ikke spise det i år da)
Julebrunost
Jule-leverpostei
Eggerøre eller omelett
Salami

... vi er kanskje litt kjedelige, men er innmari glade i ost i alle varianter altså.
 
Hjemmelagd tomatsild og hjemmelaget lammerull er de to viktigste for min del :) Setter også pris på Gräddost, noen gode marmelader, julepostei, eggerøre, røkt laks, noen gode spekeskinker m.fl. :) Må stå over et par ting i år da, men det blir nok jul likevel ;)
 
Sylte. Ribbe.

Hadde jeg ikke vært så forbaska allergisk hadde jeg hatt en rekke andre pålegg og
 
Mmm mange gode tips her :)
 
Hjemmelaget kjøttrull
Egg
Røkelaks eller røkt ørret
Brunost (pleier å ha varme rundstykker, og da er det sååå godt med brunost!)
 
Eggerøre
Røkelaks
Sild i en 2-3 varianter
Mamma sin hjemmelaget leverpostei
Roastbiff
Svinerull
Sylte
 
Egg, roastbiff og waldorfsalat :D
 
Back
Topp