Idag blir det kyllinggryte med karri (bruker Bali kyllinggryte som base). Liker å dele opp kylligen i biter, og marinere den i youghurt med karri, sitron, ingefær, hvitløk, salt og pepper. Steker så kyllingbitene i marinaden i ildfast form på 200gr i ca 20-30 min. Har gjerne løk og paprika oppi også. Lager deretter gryta på vanlig vis og har oppi kyllingen. Blir veldig god og saftig kylling av det- mye bedre enn å frese de i panna først synes jeg.
Prøver å spise fisk minst to ganger i uka, men for å ikke gå lei fiskefileter "jukser" jeg litt med Findus. Fiskepinner, fylt torsk etc er undervurdert! Fiskepinner også! Også ELSKER jeg fiskeboller i hvit saus, og det blir ofte fiskesuppe. Bruker de laks og torsk-terningene fra Rema 100, pluss litt reker, gulrot, løk, purre og gjerne ertter. Blir SÅ godt.
Spaghetti carbonara med (godt stekte) spekeskinkebiter (de billig-pakkene fra Rema) dekker savnet etter spekemat/salami. Snadder!