Kan skrive opp lista vår for disse to ukene

- Omelett med grønnsaker, skinke og brød
- Torskegryte
- Grillpølser ute i naturen
- Kotletter med ovnsbakte grønnsaker og poteter m/ timian og sjy
- Kylling fajitas med guacamole og salsa
- Pastagrateng med brokkoli og spinat
- Thaisuppe med kylling
- Chili sin carne (med bønner og linser)
- Brun lapskaus med brød (rett fra boks da vesla og jeg er alene!)
- Laksewok med fullkornanudler, sesamfrø og soya
- Blomkålsuppe med parmesan, bacon og hvitløksbrød
- Fiskeboller i hvit saus m/ kokte poteter og frossenblanding
- Sweet chili kylling med wokede grønnsaker og stekt ris
- Vårruller, stekte nudler med egg, paprika og løk
- Lammekjøtt i fløtesaus med grønnsaker og poteter
Vi alternerer mellom å lage alt fra bunnen og å bruke hel- eller halvfabrikata. Mine absolutte go-to når jeg ikke har lyst til å lage mat er er pølsegrateng som jeg som regel har fryst ned på forhånd, hjemmelaget tomatsuppe med egg (tar seriøst tre sekunder), fiskegrateng med frossengrønnsaker og rømme, laksefileter i oven med kokte poteter, agurksalat og rømme eller pastasalat med pesto, revet eple, revet brokkoli, surret løk og stekte pølser/spekeskinke (begge).
Synes også det kan være skikkelig digg med en god gammeldags Grandis eller joikakaker med poteter og grønnsaker.