Hva er det til middag i dag?

Savner biff, men når den må være helt gjennomstekt og gravidvennlig blir det ikke helt det samme synes jeg :sorry: Blir bare seigt…:sad010
Eg bruker Maku Sous Vide Stav når eg tilbereder biffen, då blir den saftig uansett om den er gjennomsteikt eller ikkje :Heartpink Å så har eg den ørlittegrand rosa inni, då den har vore varmebehandla heile dagen! Beste investeringen eg har gjort i heile mitt liv
 
Eg bruker Maku Sous Vide Stav når eg tilbereder biffen, då blir den saftig uansett om den er gjennomsteikt eller ikkje :Heartpink Å så har eg den ørlittegrand rosa inni, då den har vore varmebehandla heile dagen! Beste investeringen eg har gjort i heile mitt liv
Oj, det har jeg ikke hørt om før! Hvor får man kjøpt det? ☺️
 
Oj, det har jeg ikke hørt om før! Hvor får man kjøpt det? ☺️
Eg kjøpte den på Mekk, men du får bestilt den på nettet. Viss du søker opp Maku Sous Vide Stav så skal du få opp nokre alternative plasser du kan kjøpe den. :happy:

Det me gjer når me bruker den er at me tar det kjøttet me vil ha oppi ein vanntettpose/vakumpose, har oppi dei krydderene og oljene me vil ha, stiller staven inn på ønsket temp og «koker» kjøttet så lenge som me ønsker. Heilt tilslutt freser me kjøttet i ei steikepanne for å få ei steikeskorpe før me lar den kvile i 10-20 min.
Til dømes viss du vil ha ein rød biff (når du ikkje er gravid) så stiller du staven inn på 50-52 grader, då blir den perfekt rød når den er ferdig frest og kvilt. Så skjærer du kjøttet i skiver og steiker dei du vil ha gjennomsteikt litt meir.
Me pleier å kjøpe slike avlange indrefileter som du må kutte opp sjølv, så deler me den i biter slik at kvar bit blir ca 500g (avhengig av kor mange som skal ha). Dei bitane me ikkje bruker hiver me i frysen til neste gang :love017
 
Eg kjøpte den på Mekk, men du får bestilt den på nettet. Viss du søker opp Maku Sous Vide Stav så skal du få opp nokre alternative plasser du kan kjøpe den. :happy:

Det me gjer når me bruker den er at me tar det kjøttet me vil ha oppi ein vanntettpose/vakumpose, har oppi dei krydderene og oljene me vil ha, stiller staven inn på ønsket temp og «koker» kjøttet så lenge som me ønsker. Heilt tilslutt freser me kjøttet i ei steikepanne for å få ei steikeskorpe før me lar den kvile i 10-20 min.
Til dømes viss du vil ha ein rød biff (når du ikkje er gravid) så stiller du staven inn på 50-52 grader, då blir den perfekt rød når den er ferdig frest og kvilt. Så skjærer du kjøttet i skiver og steiker dei du vil ha gjennomsteikt litt meir.
Me pleier å kjøpe slike avlange indrefileter som du må kutte opp sjølv, så deler me den i biter slik at kvar bit blir ca 500g (avhengig av kor mange som skal ha). Dei bitane me ikkje bruker hiver me i frysen til neste gang :love017
Takk for info! Screenshotter til senere :D
 
Soppsuppe og varme rundstykker :wacky:
 
Kyllingbiter, pasta og stekte grønnsaker med saus :happy: Hvit saus med masse godt krydder: aromat, muskatnøtt, hvitløk, løk og pepper. Grønnsaker: sopp, løk, brokkoli, squash og soltørkede tomater. Jeg ble bråmett, måtte bare legge meg. Og tenkte «aldri mer denne retten» :hilarious:
 
Spaghetti og kjøttdeig. Jeg fikk min egen gravidversjon med kun det - og ingen saus eller krydder, for da blir jeg bare kvalm ;)
 
Ovnsbakt kyllingfilet med creme fraîche, ost, buljong og hvitløk. Samt litt grønnsaker og en salat ved siden av :wideyed:
 
Bakt potet med smør, creme fraîche, ost, mais og baconterninger☺️
 
Back
Topp