Hjelpebryst

En tråd i 'Mars 2021' startet av Guttamamma2009, 24 Apr 2021.

Endre kallenavn | Kom i gang/Hjelp
 1. Guttamamma2009 Flørter med forumet

  Hei. Er det noen her som har erfaring med hjelpebryst? Jeg har så å si ikke noe melkeproduksjon igjen pga stort blodtap etter fødsel. Jenta mi er nå 7 uker i morgen å lurer om dette kan hjelpe meg å få tilbake produksjonen? Målet er ikke fullamming men delamming.
   
 2. Anee Flørter med forumet MayDay2021

  Hei! Sniker fra annen termingruppe :)
  Jeg har lang erfaring med Medela hjelpebryst, brukte det til å delamme første til hun var 1 år. Da sluttet vi med mme tillegg og det ble amming med det jeg hadde fram til hun var 1 år og 8 mnd :) Jeg syns hjelpebryst var genialt for vår del, hadde ikke nok melk til fullamming, men hjelpebryst sørget for at hun fikk det jeg hadde til hvert måltid. Det var litt knotete i begynnelsen, men når jeg ble vant til det fungerte det veldig godt. Fikk nok produksjon til at jeg kunne supplere med mme (eller pumpet melk) i hjelpebryst på dagtid, og kun amming på natt. Jeg måtte også pumpe en del for å få opp produksjonen, men hos oss var det utfordinger med sugetak pga. tungebånd. Jeg tror ammingen hos meg hadde blitt avsluttet uten hjelpebryst, for jeg opplevde at baby fort foretrakk flaske når hun fikk det i starten.
  Bare å spørre om det er noe du lurer på :happy:
  Nærmer meg nå termin med nr 2 og hjelpebrystet er klart i tilfelle det blir behov for å supplere med mme, men håper på fullamming denne gangen :)
   
  • Hjertelig Hjertelig x 1
 3. Guttamamma2009 Flørter med forumet

  Ååå tusen takk for svar, jeg ammet å pumpet i begynnelsen men var aldri nok melk til henne. Plutselig hadde jeg mye melk å dagen etter var det nesten tomt. Ble deprimert å egentlig bare brukt puppen til kos. Men nå vil hu ikke ta puppen lengre. Håper dette ender seg når jeg bruker hjelpebryst sånn at jeg kan få igang produksjonen igjen å vi kan ha den kosen sammen å at jeg evt kan ha et eller 2 måltider der hu bare tar puppen. Eneste jeg er redd for er at det ikke skal funke med å gå opp produksjonen.
   

Del denne siden