Skal ha på sparket familiemiddag i morgen og hadde en skinkestek på frysen. Har aldri laget det før, noen tips til tilbehør? 
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notat: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Skal ha på sparket familiemiddag i morgen og hadde en skinkestek på frysen. Har aldri laget det før, noen tips til tilbehør?![]()
Pleier ha surkål, kokte epler og svisker, gulrot, brunsaus og poteter. Og gjerne tyttebær. Ganske pensjonistvennlig, men veldig godtSkal ha på sparket familiemiddag i morgen og hadde en skinkestek på frysen. Har aldri laget det før, noen tips til tilbehør?![]()
Syntes å huske at epler var godt... Hvordan lager du det? Lurte på å ta de i ovnen, men googlet litt og fant liksom ikke helt hvordan og hvor lenge...Pleier ha surkål, kokte epler og svisker, gulrot, brunsaus og poteter. Og gjerne tyttebær. Ganske pensjonistvennlig, men veldig godt
Skjærer steika i skiver, legger i ei ildfast form med litt vann el krafta dersom det er kraft til steika, og har aluminiumsfolie over. Usikker på hvor lang tid det må stå inne i ovnen.Syntes å huske at epler var godt... Hvordan lager du det? Lurte på å ta de i ovnen, men googlet litt og fant liksom ikke helt hvordan og hvor lenge...
Etter at steika er ferdigstekt? Blir den ikke tørr?Skjærer steika i skiver, legger i ei ildfast form med litt vann el krafta dersom det er kraft til steika, og har aluminiumsfolie over. Usikker på hvor lang tid det må stå inne i ovnen.