Prøver å ikke være hysterisk, men...
Var på restaurant i dag og fikk servert mykost av typen taleggio på hamburger. Spurte servitøren og hun sa det var «vanlig gulost» og da stolte jeg først på det og spiste, men så begynte jeg å gruble etterpå og fant ut at dette definitivt er en nei-ost. Osteskiven var noe varmebehandlet, men vet ikke om det var over 70 grader.
Hva bør jeg gjøre nå?
Håper noen vet råd, hilsen stressa gravid i uke 13
Var på restaurant i dag og fikk servert mykost av typen taleggio på hamburger. Spurte servitøren og hun sa det var «vanlig gulost» og da stolte jeg først på det og spiste, men så begynte jeg å gruble etterpå og fant ut at dette definitivt er en nei-ost. Osteskiven var noe varmebehandlet, men vet ikke om det var over 70 grader.
Hva bør jeg gjøre nå?
Håper noen vet råd, hilsen stressa gravid i uke 13