Hadet bra

En tråd i 'April 2020' startet av Tuttelure, 10 Sep 2019.

Endre kallenavn | Kom i gang/Hjelp
 1. Tuttelure Forumet er livet Junilykke 2020 ♡

  Nå i «uke 7+2» er det over. Hcg steg til 1605 forrige onsdag, tok ny prøve i går som j venter svar på. Men var hos gyn nå. Så en utvikling/forandring i livmor, men ikke noe normalt fosteranlegg.

  Skal derfor på sykehuset å få cytotec. Søren så langtrekkelig frustrende og slitsomme disse ukene har vært.

  Hvordan får j vekk «påskekyllingene»?

  Masse lykke til og nyt svangerskapet :) jeg har vært heldig å opplevd det to ganger før! :Heartpink Og får forhåpentligvis oppleve d igjen :Heartbigred

  OPPDATERING; vært på gyn på sykehuset. Lis legen mente d ikke var grunnlag for å gi cytotec da hcg steg, hun undersøkte meg nøye. Skrev ut bilder og rådførte seg m overlege. Sendte meg hjem med avtale om kontroll om ei uke. Hcg prøven j tok mandag har d desverre ikke kommet Svar på. SEIGPINING!!

  Jeg kan ikke vente ei uke?? Jeg vet jo når eggløsning var. Jeg skjønner ikke, hun så jo ikke noe hjerte som slo. J sa det, men nei hun mente vi burde vente..
  Glad samboer var med, så han fikk m seg alt som ble sagt.

  Ringte Ullevål - hcg hadde kommet fortsatt stigning, men tregt, 2600 ett eller annet. Lis lege var nølende og stille, enig i at d var for treg stigning.
  Og sa; du vil vel bli ferdig? Du kan komme i morgen. Men altså er d grunn til å vente ei uke å se?? Utfra div svar i slike usikre situasjoner går d jo galt På ett tidspunkt.
  Hvorfor kan ikke spesialistene være klare i sin tale... !!!??
   
  • Hjertelig Hjertelig x 4
  • Morsom Morsom x 1
  • Optimistisk Optimistisk x 1
  Last edited: 10 Sep 2019
 2. AprilMamma2020 Forelsket i forumet Påskekyllingene 2020

  Uff, det var veldig leit å høre! Bruk tiden du trenger til å komme over det. Selv om man bare har visst det noen uker har man likevel gjort seg en del tanker. Få det en sykemelding og bruk noen dager hjemme til å slappe av <3 sender mange gode tanker og klemme. Snart sitter den igjen!:)
   
  • Hjertelig Hjertelig x 1
 3. Pissi87 Betatt av forumet Påskekyllingene 2020

  Så trist! Lykke til neste gang ❤
   
  • Hjertelig Hjertelig x 1
 4. AnLinnea Elsker forumet Himmelbarn Påskekyllingene 2020

  Nei, så leit. Lykke til igjen senere.
   
  • Hjertelig Hjertelig x 1
 5. Korv Forelsket i forumet Påskekyllingene 2020

  Å, det var trist å høre! Masse lykke til neste gang :Heartred
   
  • Hjertelig Hjertelig x 1
 6. Fra3til4 Betatt av forumet Påskekyllingene 2020

  :Heartred
   
  • Hjertelig Hjertelig x 1
 7. eudaimonia Glad i forumet


  Dette var trist og det har vært lange uker for deg. Jeg er selv i samme situasjon som deg og det er tøffe tak. Ønsker deg lykke til videre med håp om en ny spire som sitter :Heartred
   
  • Hjertelig Hjertelig x 1
 8. Tuttelure Forumet er livet Junilykke 2020 ♡

  Ja.. lange uker, Berg og dalbane. Hadde jo en SA/kjemisk trodde j for 3 uker siden.. men så steg hcg! Huff drøyt at det har gått «så» lang tid..

  Lykke til til deg og:Heartpink håper på at ny spire sitter ila rimelig tid:)
   
  • Hjertelig Hjertelig x 1
 9. lmn86 Forumet er livet Novemberlykke 2018 Oktoberfruene 2018 Påskekyllingene 2020 Assistert-jentene

  Uff, føler med deg! Hatt to slike runder selv, og det er så utrolig slitsomt! Å få en avklaring er nesten godt, selvom det ikke blir det utfallet man ønsket! Masse lykke til videre❤️
   
  • Hjertelig Hjertelig x 1
 10. Sitronjenta Glad i forumet Påskekyllingene 2020

  Dette var trist.

  Lykke til videre. :Heartred
   
 11. Tuttelure Forumet er livet Junilykke 2020 ♡

  Ja, altså når man ser to streker - så skjer d sååå sykt mye!! I hode og kropp!
   
  • Hjertelig Hjertelig x 1
 12. Moderator Astrid Gift med forumet Moderator ⭐️ Babyverden Stab ⭐️ VIP

  Så trist å lese! :(

  Sender deg en god klem! ♥
  Jeg skal fikse slik at påskekyllingene 2020 ikke står under nicket ditt lenger.. ♥

  Masse lykke til videre, og ta vare på deg selv ♥
   
  • Hjertelig Hjertelig x 1
 13. Tuttelure Forumet er livet Junilykke 2020 ♡

  Takk!!! :Heartpink
   
 14. Mams32 Glad i forumet Påskekyllingene 2020

  Så trist :(
  sender deg en klem :Heartred
   
  • Hjertelig Hjertelig x 1
 15. Dr Cici Flørter med forumet

  Fordi, samme hvor mye man skulle ønske det, så er ikke legevitenskapen en eksakt vitenskap. Kroppen er ikke en datamaskin, medisin er ikke matematikk, og det finnes ofte ikke noe helt rett eller helt galt svar. Ja, du har nok helt rett i at det ser ikke ut som dette går veien for deg. Du har langsom stigning på HCG, og flere UL-undersøkelser viser mindre funn enn det man skulle forvente å finne utifra hvor langt du har kommet.
  Men så er det usikkerhetsmomentene her da; du har egentlig kommet "for kort" for at UL skal være diagnostisk. Jeg skjønner at du er sikker på EL, og hvis din dato stemmer er diagnosen abort sikker. Men siden utviklingen har kommet såpass kort (altså at det stoppet tidlig), kan man ikke se at hjertet IKKE slår eller at fosteret IKKE har vokst. Og så har du samtidig en HCG som stiger. For sakte, jeg er enig i det, og jeg er enig i det gynekologen din og lis'en på sykehuset konkluderte med. Dette virker ikke å gå riktig vei. Men så lenge man ikke har sett at HCG faktisk begynner å falle, eller at du begynner å blø, så er det liksom fremdeles en teknisk mulighet for at du har bommet på EL og nå bare kommet rundt 3-4 uker. Ikke sannsynlig, men med bare et øyeblikksbilde sånn som legen på sykehuset har, er det litt kjipt å skulle si til pasienten at dette ikke går - spesielt når HCG stiger og man tenker at KAAAAANSKJE er du den pasienten der det viser seg om en uke at det utvikler seg normalt.
  Derfor var nok gynekologen din også mer sikker i sin sak enn legen på sykehuset, fordi hun har undersøkt deg selv ved to anledninger og derfor har kunnet se sikkert at dette har stoppet opp.
  Er litt vanskelig med disse abortene som diagnostiseres slik, før man har begynt å blø, mens man fremdeles har et lite håp om at du en den pasienten der det viser seg om to uker at alt er bra. Derfor velger man ofte å ta tilbake til kontroll (hos samme lege), evt ser man om kroppen ordner opp av seg selv i mellomtiden. I disse tilfellene var verden enklere før, da man var gravid så lenge blødning uteble, og ikke var gravid lenger når aborten var et faktum. Ikke at jeg er advokat for middelaldermedisin, men man slapp mye bekymring hos pasientene...
  Håper det går bra med deg! Uansett hva du velger å gjøre
   
  • Liker Liker x 1
 16. Dr Cici Flørter med forumet

 17. Tuttelure Forumet er livet Junilykke 2020 ♡


  Jeg forstår d er vanskelig og man har ett håp og kan være redd for å avslutte noe som kan bli noe. Men det står jo ganske tydelig mange sider at dersom hcg utvikler seg tregt er d gjerne tegn på en patologisk graviditet. jeg møter vel en 4.lege sikkert i dag, de de to i går gikk vakt. Så da får j se, siste 5 dager var d en 63 % stigning, de siste 5 dagene før det var det 168% stigning. Så j tror tallene taler for seg.

  :Heartpink
   
 18. Dr Cici Flørter med forumet

  Jeg er enig med deg. Det var gyn i går også. De var nok bare redde for å gjøre feil. Men når all info settes sammen, kommer de forhåpentligvis til å mene det samme. Lykke til, veldig leit at det endte slik!
   
 19. Tuttelure Forumet er livet Junilykke 2020 ♡

  Ja, dette ble en snodig start, langdrygt. Men bare å prøve igjen når kroppen blir klar.

  Ferdig etter tre timer venting på kvinneklinikken. De vil fortsatt ikke gi cytotec. Ny hcg prøve i dag og ny ultralyd fredag.. makan!
   
 20. Lille Peanøtt Flørter med forumet

  Uff da! Det er ikke godt at de lar det trekke ut i tid, men godt de gjør alt av undersøkelser for å være helt sikker :nailbiting:
  Hvordan var HCG-nivået i dag da?
   
  • Hjertelig Hjertelig x 1

Del denne siden