Eksempelet kan være Norvegia for å unngå misforståelser;
Hva kaller du den?
Hvilken ostehøvel bruker du? Sånn med riller eller uten riller?
Blir osten din typisk "skibakke" etter en stund?
Husker da jeg var liten, noen av vennene mine brukte ostehøvel med riller. Det var så rart, og spesielt de som fikk "skibakke"-ost. Jeg skjønte ikke hvordan de klarte det
Selv sier jeg gulost (mannen sier kvitost), bruker ostehøvel uten riller og osten vår er flat helt til den er tom
Hva kaller du den?
Hvilken ostehøvel bruker du? Sånn med riller eller uten riller?
Blir osten din typisk "skibakke" etter en stund?
Husker da jeg var liten, noen av vennene mine brukte ostehøvel med riller. Det var så rart, og spesielt de som fikk "skibakke"-ost. Jeg skjønte ikke hvordan de klarte det

Selv sier jeg gulost (mannen sier kvitost), bruker ostehøvel uten riller og osten vår er flat helt til den er tom
