Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notat: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Hørt gilde har varmebehandlet, men aner ikkeSalami er vel salami, er det ikke? Har ikke hørt noe forskjell. Men kan godt hende, jeg aner ikke.
Det jeg har lest og, og legen sa det gikk fint. Men er fortsatt litt reservertJeg spiser salami fra gilde.. Samme hvem type salami, leste dette; http://altformamma.no/artikler/141/article/item
Også er jeg slik at det er en mening med alt, om man skulle få en av de bakteriene, er det meningen at det skulle være sånn. For sjangsen er så liten! (Min mening da)
Jeg spiser salami fra gilde.. Samme hvem type salami, leste dette; http://altformamma.no/artikler/141/article/item
Også er jeg slik at det er en mening med alt, om man skulle få en av de bakteriene, er det meningen at det skulle være sånn. For sjangsen er så liten! (Min mening da)
Jeg satt akkurat og leste om salami, og jeg kom over den samme artikkelen. Jeg har så innmari lyst på salami med majones og agurk. Er så kvalm at jeg knapt vil ha noe annet.
Dumt at matportalen går ut med 1 utsagn, om det faktisk ikke er 100% riktig. Så forvirrende dette her syns jeg![]()
Tror det går bra, jordmødre og leger (og gilde) flere plasser har gitt tommel opp for norsk salamiFan glemte meg bort..spiste en skive. .datteren min spiser det så har det i hus. Men er norsk produsert så går vel bra