Gruer meg så veldig til å prøve igjen

En tråd i 'Vi som har mistet etter uke 12' startet av Lillesooolstråle, 2 Feb 2015.

Endre kallenavn | Kom i gang/Hjelp
 1. Trollmor Blir kjent med forumet

  Jeg blir så lei meg når jeg leser om alt du og dere andre har opplevd , det er traumatisk og oppleve ! Jeg mistet min første i uke 20 , og det sendte meg rett i bakken ! Vi var jo så klare , hadde ordnet barnerommet og fått masse fint av familie og venner som gledet seg på våre vegne ! Så ble jeg gravid igjen 2 dager etter min egentlige termindato og denne gangen kom en nydelig velskapt jente til verden ❤️ Nå har vi prøv i 2 år og få en til men har opplevd at jeg mistet 6 stykker til varierende fra 6-11 uker ! Nå har jeg fått operert livmoren etter at de fant ut at jeg hadde en skillevegg og er 6 uker på vei , grugleder meg , klarer liksom ikke slappe av selvom jeg nå har fått beskjed om at det burde gå fint nå ! Kan ikke si noe annet enn at ønsker man så må man jo prøve så det var fint og lese at dere bare har hevet dere ut i det i går ! Masse lykke til og ikke slutt å håpe , jeg tror på mirakler ❤️
   
  • Hjertelig Hjertelig x 1
 2. Lillesooolstråle Forelsket i forumet  Hei Søte Trollmor
  Du blir trist når du leser det vi har vært gjennom? Jeg blir trist når jeg leser hva du har måtte gå gjennom !
  Men blir så uendelig glad når jeg leser at du har fått en skatt, og at du nå har en til på vei. Til tross på alle du har mistet og all motgangen, så er du positiv. Det er godt å lese. Gir meg også litt styrke og positivitet.

  Skal krysse alt jeg har for deg. Selv om jeg må innrømme at jeg får en gooood føelse og et smil om munnen når jeg leser at du er 6 uker på vei og spessielt siden dy faktisk har operert:) :) Du er fin som sier at du tror på Mirakler, håper jeg også kan komme dit du er <3 Lykke lykke til !!
   
  • Liker Liker x 1
 3. Sunsmile Flørter med forumet

  ❤️
   
  • Hjertelig Hjertelig x 1

Del denne siden