Grillmat på skolen

En tråd i 'Nettmøter med KIWI' startet av Forumansvarlig Tamara, 15 Aug 2017.

Endre kallenavn | Kom i gang/Hjelp
 1. Ikke i bruk Forumet er livet

  Hei Hanne!

  På skolen til barna mine har de turdag en dag i uken, med bål og grilling store deler av året.
  De må ha med mat til grillen eller vanlig matpakke. Har gått litt lei av å sende med dem pølser, pinnebrød og ostesmørbrød i folie. Har du noen lette, barnevennlig tips til grillmat på skolen? Helst som kan grilles på pinne, er ikke alltid dem har med seg grillrist :)
   
  Last edited: 16 Aug 2017
 2. Hanne Buxrud Andre møte med forumet

  Hei Tamara - Så bra med turdag en dag i uken! Skulle ønske jeg også klarte det:) Mat smaker jo (som oftest) best ute.. Merker jeg sliter litt med andre eksempler på hva som går på en pinne mht klassetur - og det kommer jo også an på hvor høyt man legger lista - men et tips er jo å kutte biter av pølse og favorittgrønnsaker på forhånd og ha det i en boks. Så kan de tre det på spydet når de setter seg ved bålet. Blande inn nye smaker i pinnebrødet...Urter, ost.. Ostesmørbrødet kan dere jo lage variasjoner over, som f. eks 2 stk tortillalefser med revet ost, mais og skinkebiter mellom. Del del den opp i 4 og pakk inn i flere lag folie. Bruk evt rester fra en middag og fyll i små bagetter, pakk inn i folie. Bake potet dagen før, fyll den med mais og ost dagen etter og pakk inn i folie. Et grovt pitabrød kan man også fylle og pakke inn i folie. Her har Kiwi gode tips på lettvint, god og sunn turmat. Fiskekaker, as - alltid en venn i nøden;) Lykke til!
  https://kiwi.no/Artikler/Fisk-som-turmat/ og https://kiwi.no/Artikler/Maten-som-koster-lite-men-smaker-godt/ og https://kiwi.no/Artikler/Kom-deg-ut-i-helgen/
   
  • Liker Liker x 1
  Last edited: 17 Aug 2017

Del denne siden