Gravid igjen etter fødsel i uke 19?

En tråd i 'Vi som har mistet etter uke 12' startet av isnbell, 4 Sep 2015.

Endre kallenavn | Kom i gang/Hjelp
 1. VFA Betatt av forumet

  Hei, jeg fikk en liten gutt i uke 20 for 1,5 år siden. Vi startet prøvingen med en gang, og selv om jeg de to frørste gangene ble gravid på første pp, måtte vi nå vente over 1 år før jeg ble gravid igjen. Denne graviditeten endt i SA i uka 6. Etter det har jeg hatt to kjemiske graviditeter, men har akkurat blitt gravid igjen. Jeg er bare i uke 4 og livredd! Nå har jeg opplev mye etter fødselen i uke 20 også. Men for meg tror jeg ikke at jeg hadde vært mindre redd nå enn rett etter fødselen.

  Jeg får veldig god oppfølging. Flere tidligere ultralyder og mange kontroller hos legen. Blir også sykemeldt hele svangerskapet.

  Lykke til! :)
   
 2. Barnslig Glad i forumet

  Mistet i 15. uke ble gravid ca to mnd etter. Han er 3 år i dag :)
   
 3. desemberbaby21 Glad i forumet Januarskatter 2015

  Da er jeg endelig gravid igjen, 6 uker på vei <3 Jeg er kjemperedd! Det har allerede vært mye unødvendig styr, men nå håper jeg det har roet seg.
   
 4. Elle Glad i forumet Marsboerne2017

  Gratulerer! Kjenner følelsen din! Er selv blitt gravid igjen nå 6 uker, etter jeg fødte i uke 23... Og jeg blør litt her og der, så kjenner det er veldig urolig! Ingen særlig symptomer eller... Har god oppfølging.. Vært hos spesialist forrige uke, og skal neste uke! Får albyl e, blodfortynnende, så jeg håper det bare er derfor jeg blør!
  Krysser fingrene for oss!! (tror faktisk vi var i samme forum sist)
   
 5. desemberbaby21 Glad i forumet Januarskatter 2015

  Tusen takk det samme! Jeg har ikke blødd noe, men det har vært mye unødvendig kluss med ul hvor de ikke så noe pga feilberegning.. Så mye stress for ingenting. Jeg har masser av symptomer og alt så jeg har troa på at det går bra denne gangen. Åå var vi? Jeg husker så lite fra de siste månedene :)
   

Del denne siden