Gravid fort etter MA

En tråd i 'Vi som har mistet etter uke 12' startet av enoT, 1 Apr 2021.

Endre kallenavn | Kom i gang/Hjelp
 1. enoT Flørter med forumet

  kom mensen plutselig med masse eller kom den som vanlig. Er så nervøs for at det skal komme med masse med en gang og at jeg ikke er forberedt på det på jobb.
  Håper det går bra med deg. Ja jeg har også en blandet følelse for å prøve igjen..Er redd for å miste igjen eller at vi ikke skal klare å bli gravid igjen. Men må prøve å tenke positivt og satse på at det ordner seg for oss:Heartbigred
  masse lykke til med prøvingen når den tid kommer og takk for at du tenkte på meg. Setter stor pris på det:Heartred
   
 2. Lilletrillee Betatt av forumet Himmelbarn

  Den begynte med bare spotting første dagen, trodde først om det kunne bare være en rift o.l Dag 2 var det sparsom mens, i dag blør jeg som vanlig mens. Så vil si ganske normalt og heller svak i starten. Håper du også får mensen tilbake snart å kan starte prøvingen . Forstår godt hva du meine, min største bekymring er å ikke klare bli gravid igjen . Men blir eg gravid blir nok frykten å miste igjen størst . Mannen her prøver så godt han kan å muntre meg opp å være positiv, men ikke like lett hver dag å tro på det selv at det skal gå bra til slutt .
   
 3. enoT Flørter med forumet

  Håper det blir slik på meg også...ikke styrtblø fra dag 1. Ja,håper den kommer snart..på tirsdag er det 5 uker siden aborten så håpet og satser på at den er rett rundt hjørnet.
  Ja, det samme her. mannen sier at vi må bare prøve å se,men det går sikkert bra. Jeg synes jeg ikke prater om noe annet enn baby og det at vi mistet. så jeg tror jeg tar det litt tøffere enn det jeg gir uttrykk for. folk rundt meg sier jeg er så tøff og sterk som tar dette så bra, men kjenner på at det er noe som mangler. å synes det er ekstra vanskelig nå når det er venner og bekjente som er gravide..kjenner jeg trekker meg litt unna og klarer ikke glede meg på deres vegne. synes det er så urettferdig. (følte meg litt barnslig nå). men som sagt har jeg ikke gitt opp så får bare stå på når man kan.
   
  • Hjertelig Hjertelig x 1
 4. Phis Elsker forumet Februarlykke 2022❄️

  Jeg kjenner meg igjen i 100% av det du sier<3
   
  • Hjertelig Hjertelig x 1
 5. Lilletrillee Betatt av forumet Himmelbarn

  Da er nok mensen ikke så langt unna hos deg heller krysser vi fingrene for :Heartred:) å sånn du føler det føler jeg det også tror det er ganske normalt.
   
  • Hjertelig Hjertelig x 1

Del denne siden