Gjenoppta amming på større barn?

En tråd i 'Amming og ernæring' startet av B, 4 Feb 2020.

Endre kallenavn | Kom i gang/Hjelp
 1. B Elsker forumet

  Gutten min på 2 år ymtet i morges om å drikke mamma sin melk. Han har ei lillesøster, men han Har vel ikke blitt ammet på snart et år. Undres, ville det vært mulig for han å die, hvordan skulle man i så fall gått frem for at han ikke skal bite feks? Har lenge sagt at hvis han ville prøve når lillesøster kom, så skulle han få det. Litt i tvil nå da, for han er 2 år gammel, om jeg vil gå den veien igjen med han. Likevel, har noen gjort det samme?
   
 2. Klussedull Forumet er livet Maiblomstene 2016 Julibarna 2019 Junibarna 2019

  Ikke gjort det samme selv, men vet av flere som har det. Hvis du er komfortabel med det er det bare å prøve, men det er jo ikke sikkert han fortsatt har dietak. Hvis det er melka han er nysgjerrig på kan han jo få litt i et glass :) Min 3-åring ble ammet til han var 2,5 år, men fikk i vinter en slurk morsmelk i kopp som jeg hadde pumpet ut :)
   
  • Liker Liker x 1
 3. B Elsker forumet

  Tenker også han kan ha mistet dietak. Samtidig får han ei koseflaske med melk her hjemme til hvil,det er ikke så ulik teknikk egentlig,men litt. Det er nok nærheten han ønsker,ikke primært melka. :)
   
 4. Lino Forelsket i forumet Påskekyllingene 2020

  Jeg hadde latt ham prøve, jeg har ingen problemer med amming av store barn. Men da niåringen min spurte om han kunne få når lillesøsteren blir født i april, da svarte jeg at han må få fra kopp i så fall. :laughing002
   
 5. B Elsker forumet

  Men tror du han kan komme til å bite? Han er jo stor og forstår mer, men er jo litt lunefull! Og tror du han har teknikken inne?
   
 6. Lino Forelsket i forumet Påskekyllingene 2020

  Tviler på at han kommer til å bite, kan ikke helt se hvorfor han skulle det? Og du kan jo si på forhånd at biting medfører at det ikke blir noe mer. At han har teknikken inne er vel mer tvilsomt, men det kan hende han får ut melk likevel. Spørs hvor sterk utdrivningsrefleks du har.
   
 7. Veivalsa Forumet er livet Marshmallows2021 Himmelbarn Febbisbebbis'18 Snøfnuggene 2018

  Min ville slutte med amming da han var 17mnd på eget initiativ. En måned etterpå skulle han plutselig ha igjen, da var det vel knapt noen dråper der. Og han hadde helt mistet teknikken og beit :hilarious: så det er nok ikke godt å si om han vil bite eller ikke.
  Min kunne også drikke av flaske, men har mest brukt kopp med sugerør eller bare glass.
   
 8. B Elsker forumet

  Vi får se om han spør igjen! Oppfatter at han er i e fase nå der han klenger mer,vil være mer sammen, trenger den nærheten.
   
 9. Veivalsa Forumet er livet Marshmallows2021 Himmelbarn Febbisbebbis'18 Snøfnuggene 2018

  Opplever det samme med min på 2 her også. Han er vedlgi opptatt av puppene nå selv om jeg ikke ammer, og vil gjerne ligge med hodet inntil å kose :hilarious: ❤️
  Så kan jo være at det er den nærheten han vil ha ja.

  Jeg tenker å forsøke å bære min på ryggen igjen litt, han har absolutt ikke vært interessert i det siste, men trenger nærhet og å samle seg på ettermiddagene. Vi får se om han godttar det igjen.
   
 10. B Elsker forumet

  Tror nok det er en voldsomt opprivende fade toåringene går gjennom. Han drømmer også mer for tiden og er mer sint og lei seg. Sjalu på søstera også, litt opp og ned, siste ukene mer opp. Alltid snill med henne med få unntak, men foreslår ofte at lillesøster kan ligge i babygym. I går morges foreslo han at pappa kunne ta lillesøster og gå, egentlig sånn at han og Jeg skulle være alene i storsenga. Tenker at han trenger mer kos enn tidligere nå.
   
 11. Veivalsa Forumet er livet Marshmallows2021 Himmelbarn Febbisbebbis'18 Snøfnuggene 2018

  Ja, min drømmer mer og er generelt mye mer moody enn før. Har ikke hatt så mye avd et tidligere. Fek, vi spør hva han vil ha på brødskiva og han velger ost. Får brød med ost og blir heeelt fra seg, gråter i evigheter mens snørr og tårer renner, fordi han ville ha knekkebrød. Vi gir ikke noe nytt, så det går jo over og sier han kan få knekkebrød når han har spist opp. Han spiser skiva og får knekkebrød.... Og samme opplegg, helt fra seg i sinne og tårer fordi han ikke vil ha knekkebrød, men brød med noe annet o_O :sour:
  Altså... WHY!? han har aldri kunnet gråte seg til noe annet enn den maten han har blitt servert, og når han i tillegg har språk og han uttrykke hva han vil ha og får velge mellom to ting, skjønner jeg bare ikke hvasom er greia. Men det går vel over :sorry:
   
 12. B Elsker forumet

  Samme her,men ikke med brødskiva, han vil velge at mamma tar han på badet feks. De er nok i en fase som er vanskelig for dem.
   
  • Enig Enig x 1

Del denne siden