GBS og dødfødsel

En tråd i 'Vi som har mistet etter uke 12' startet av Elle, 14 Okt 2015.

Endre kallenavn | Kom i gang/Hjelp
 1. Bkno6697772 Andre møte med forumet

  GBS skal behandles med engang det blir oppdaget i urinprøver! om det "bare" er vaginalt så får du antibiotika under fødsel! men med engang du får påvist GBS i urinen så skal dette behandles med antibiotika der og da! dere må lese dere litt mer opp på det og fortelle legene deres at de har feil! har selv mistet, og går nå gravid og måtte selv fortelle fastlegen min at jeg skulle bli behandlet når de fant det i urinprøver, hun gikk på dataen sin og sjekket det opp med deres retningslinjer og fant ut at jeg hadde rett! så jenter, les dere opp på dette, bruk mange ulike kilder og konfronter legene deres med det!!
   
  • Liker Liker x 1
 2. Camilla I Flørter med forumet

  Det må være minst 10*5 bakterier i to påfølgende urinprøver med en ukers mellomrom, da skal GBS behandles.
   
 3. Camilla I Flørter med forumet

  Nei, hvis det er mer enn 10*5, skal det behandles med en gang, hvis mindre enn 10*5, må det tas en ny urindyrkning om 2 uker.
   
 4. Bkno6697772 Andre møte med forumet

  hvor har du lest det?? jeg går gjevnlig til kontroll hos leger på haukeland, og alle de sier det samme, har du GBS i urin skal dette behandles! grunnen til dette er fordi at GBS i urinen kan gå over til å bli urinveisinfeksjon pluss at det kan forårsake premature rier!

  har aldri hørt noe om 10*5 bakterier som du sier her? hvilke verdier er det du da prøver å formidle? hvor stor kolonien er du tenker da?? du må se forskjellen på urin og vaginalt!! veldig stor forskjell!!

  GBS er normal bakterieflora ho 40% av gravide kvinner, men det er vaginalt og analt! har man GBS i urin er det ikke noe som legene kan komme og si er normalt! har det kommet i urinen så betyr det at du er så kraftig kolonisert at det kan være fare for barnet ditt! jeg har lest opp og ned i mente om dette pluss snakket med sikkert 10 forskjellige fødselsleger på haukeland om dette! men vist du ikke vil høre på rådet mitt så er det helt greit, men jeg ville hvertfall aldri gitt meg på dette om jeg var dere!!
   
 5. Camilla I Flørter med forumet

  Så dumt at legene ikke kan det(((
  Hvor tidlig mistet du barnet ditt pga. GBS? Hvor lenge var du på vei?(
   
 6. Bkno6697772 Andre møte med forumet

  fastelegen er dessverre "bare" allmennlege, det vil si at de kan litt om alt men LANGT ifra alt om alt. om du skal få skikkelige svar må du på sykehus til leger som kan dette og som er spesialiserte!
  Jeg mistet jenten min i uke 23, hun levde da i 1 time før hun ikke klarte mer, hos meg var det både GBS og svak livmorhals som har ødelagt! så i dette svangerskapet har jeg gått på to kurer med apocilin for å bli kvitt GBS i urin og pga et inngrep jeg hadde tidlig i svangerskapet!
  det legene har rett i derimot er det at de ikke behandler GBS vaginalt før du går i fødsel, men det er derfor viktig at de som får det påvist der tar ofte urinprøver som dere krever at de sender inn til dyrkning selv om det bare kommer opp +1 på Leukocytter, for det kan være et tidlig tegn på at du har GBS i urinen og det skal som sagt behandles!
   
 7. Camilla I Flørter med forumet

  Det var trist historie((((((((((((((( Så har du fått påvist GBS i nåværende svangerskapet og du fikk Apocillin kur for det, ble det tatt kontroll prøve? Det er så mye man må gjennom for å bli mamma... Har du barn fra før? Jeg har ikke barn fra før.
   

Del denne siden