Gave til småbarnsavdeling

En tråd i 'Livet med barn 1-5 år' startet av Sina432, 2 Des 2020.

Endre kallenavn | Kom i gang/Hjelp
 1. AMM2419 Flørter med forumet

  Hei dere. Jeg ønsker å kjøpe en liten julegave til avdelingen frøkna mi går i. Det er en småbarnsavdeling. Tenker puslespill eller en bok? Eller er det noen som har noen andre tips. Usikker på hva de har av bøker da vi leverer og henter ved porten pga korona.
  Noen som har noen tips til bøker? Er jo litt kjedelig hvis jeg kjøper noe de allerede har, men det er jo bare å legge ved byttelapp. Til de voksne så tenker jeg å ordne noe godt de kan kose seg med på pauserommet.
   
 2. Stolt mamma Forumet er livet Septemberbarna 2019

  pass på at noen barnehager har restriksjoner på godsaker på pauserommet pga smitte. Her feks så ønsker de ikke felles spiselig gave fra FAU i år.
   
 3. Ceccii86 Forumet er livet Desemberlykke2017 Snøfnuggene 2018

  Vi kjøpte dette spillet til småbarnsavdelingen i fjor: https://www.sprell.no/produkt/dyr-pa-dyr-stablespill-fra-haba#sthash.nWCtXUf9.dpbs Har fått beskjed om at de har brukt det masse :)
  Dette ligner litt og er kanskje litt lettere: https://www.sprell.no/produkt/ze-totanimo-ferdighetsspill?utm_content=liknProd#sthash.mqv3JWzd.dpbs

  I år blir det et bordteater tror jeg. Jeg vet de har denne, som er veldig populær: https://www.sprell.no/produkt/bukkene-bruse#sthash.D1GUfhFY.dpbs Tror jeg skal kjøpe Gullhår eller Rødhette: https://lekeakademiet.no/search?q=bordteater
   
  Last edited: 3 Des 2020
 4. AMM2419 Flørter med forumet

  Hadde tenkt til å bare kjøpe ting som var pakket inn i papir og en og en, men har ikke tenkt på at de kanskje ikke ønsker det. Kan jo kjøpe en liten ting til hver voksen på avdelingen da, men vet ikke hva..
   
 5. AMM2419 Flørter med forumet

  Takk for tips. Ser det er fra 3-5 år, tenkte kanskje å kjøpe noe som er for litt mindre mindre. Frøkna mi er 1.5 år og det er ikke så mange 3 åringer på avdelingen.
   
 6. Ceccii86 Forumet er livet Desemberlykke2017 Snøfnuggene 2018

  De fungerer helt fint fra 1,5 år. Min var 2 år når vi gav det (hun er eldst på avdelingen) :)
   

Del denne siden