Går de?

En tråd i 'September 2016' startet av Tiaso, 17 Jul 2017.

Endre kallenavn | Kom i gang/Hjelp
 1. Tiaso Elsker forumet ❤ Oktoberbaby 2016 ❤

  Noen små som har begynt å gå enda?

  Mini har reist seg ved å bare holde i en leke og kan stå litt uten støtte i snart 2 uker. Er ikke antydning til første skritt enda, men regner med det skjer snart :)
   
  • Liker Liker x 1
 2. Krines Gift med forumet Septemberlykke 2016 Høsthjerter 2017 August 2018

  Reiser seg opp etter ting, så smått begynt å gå litt langs bordet.
   
  • Liker Liker x 1
 3. SensommerSpire Forelsket i forumet Septemberlykke 2016

  Min kan ikke krabbe engang :)
   
 4. Everlasting Elsker forumet Septemberlykke 2016

  Begynte å krabbe og sette seg opp selv på gulvet i starten av denne måneden (juli). Fått litt mer fart på seg nå. Reiser seg opp i senga og kan stå der leeenge. Reiser seg litt opp der han ellers får muligheten, men foreløpig litt ustødig. Han går bittelitt når vi holder han oppe, men han er langt fra å gå selv! Storesøster gikk da hun var 15 mnd. :)
   
 5. Karoline32 Flørter med forumet

  Går hvis han holder seg i kanten på seng, bord osv. Kan gå med gåbil. Begynner å slippe taket når han står oppreist, men da blir det noen fall :p krabbet når han var 7 mnd.
   
 6. Millian Glad i forumet Septemberlykke 2016

  Lille pøbel går litt selv, men ikke mer enn et par skritt. Venter på at det skal løsne helt, er nok ikke lang tid før han går uten å holde seg [emoji4]
   
  • Liker Liker x 2
 7. Gravidstudine Flørter med forumet

  Ja, må nesten si dessverre! Lille tullballen begynte å slippe taket og gå noen skritt rett før han fylte 10 måneder og nå kan jeg virkelig ikke slippe han av syne, han får sitte på fanget mitt mens jeg er på do liksom.... Vurderer å kjøpe babygrind, han er jo veldig ustø og skummel :p Har tatt opptil 6 skritt før han mister balansen :) Synes det var litt bedre med storebroren som øvde i mange måneder med å gå langs bordet osv før han slapp taket rundt 14 måneder, da ble det ikke så mye fall og knall :)
   
 8. Tiaso Elsker forumet ❤ Oktoberbaby 2016 ❤

  Her er det bæresele hver gang jeg må på do:p Hun er veldig stødig og tar seg litt tid på bli trygg på en ting før hun gjør neste, jeg er ikke lenger redd for at hun skal falle. Gikk første to skrittene her om dagen. Må passe godt på, men er jo vandt til det da hun krøp da hun var 7 mnd og har "løpt" rundt møbler i noen uker.
   

Del denne siden